Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Olajos hordó és kannák a tokaji szemétdombon

Olajos hordó és kannák található a bejelentő szerint Tokaj egyik volt szőlőültetvényén. A képeket elnézve a természet hamarosan intézkedik.

Tokaj a borairól, szép tájáról híres, de az utóbbi időben a településről is érkeznek a bejelentések. Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A kép két képből alkotott kollázs, de egy helyszínen találhatóak a látható hulladékok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kép két képből alkotott kollázs, de egy helyszínen találhatóak a látható hulladékok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! Az alábbi helyen egy régen felhagyott szőlőterület felett egy kisebb elhagyott szemétkupac van, itt. Kérem, vegyék fel a kapcsolatot az önkormányzattal, hátha el sikerül eltüntetni a szemétkupacot. Köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.06.25.

Hulladék jellege: fém, műanyag, kommunális.

Az olajos hordó és kannák szemétdombjáról  érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek