Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Olajos hordó és kannák a tokaji szemétdombon - Hulladekvadasz.hu

Olajos hordó és kannák a tokaji szemétdombon

Olajos hordó és kannák található a bejelentő szerint Tokaj egyik volt szőlőültetvényén. A képeket elnézve a természet hamarosan intézkedik.

Tokaj a borairól, szép tájáról híres, de az utóbbi időben a településről is érkeznek a bejelentések. Korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A kép két képből alkotott kollázs, de egy helyszínen találhatóak a látható hulladékok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A kép két képből alkotott kollázs, de egy helyszínen találhatóak a látható hulladékok. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! Az alábbi helyen egy régen felhagyott szőlőterület felett egy kisebb elhagyott szemétkupac van, itt. Kérem, vegyék fel a kapcsolatot az önkormányzattal, hátha el sikerül eltüntetni a szemétkupacot. Köszönöm!”

A bejelentés időpontja: 2018.06.25.

Hulladék jellege: fém, műanyag, kommunális.

[codepeople-post-map]

Az olajos hordó és kannák szemétdombjáról  érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...