Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Újabb fejlemények a kecskeméti szemeteléssel kapcsolatban - Hulladekvadasz.hu

Újabb fejlemények a kecskeméti szemeteléssel kapcsolatban

Újabb fejlemények érkeztek Kecskemétről az egy héttel ezelőtti szemeteléssel kapcsolatban. A helyszínen az RTL Klub Híradójának a stábja is járt.

A honlapunk június 24-én publikált tettenéréses videóját az interneten több mint 26 000 ember tekintette meg eddig, amiről több országos televíziócsatorna és online hírportál is beszámolt.

Az RTL Klub stábja állítása szerint a helyszín már nem volt számukra ismeretlen, hiszen korábban egy állatkínzással kapcsolatos tudósítást forgattak ezen a környéken. A szemeteléssel kapcsolatos tudósításban Csíkos Imrét, a Kecskeméti Városrendészet vezetőjét, és Szebenyi Pétert, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnökét kérdezték az esettel kapcsolatban.

Kecskeméten évente több tízmillió forintot költenek az illegális hulladék eltakarítására. Leggyakoribb büntetési tétel 50 ezer forintos helyszíni bírság – derül ki a televízió tudósításából.

A hulladéklerakás elleni harc nagyon nem egyszerű – mondta Csíkos Imre, a Kecskeméti Városrendészet vezetője.

Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke is nyilatkozott az RTL Klub Híradójában, aki elmondta, hogy hasonló esetekben akár lopott állatok maradványait tüntethetik el a szemetelők.

A kialakult illegális hulladékproblémát a napokban sikerült az illetékes hatóságoknak megoldania. Erről a bejelentőtől az alábbi tájékoztatást kaptuk:
„Kedves Hulladékvadászok! Küldök két képet a megtisztított területről. Egyébként nagyon köszönöm a segítségeteket, és remélem hogy a videó révén kapott nyilvánosság segíti a szervezetetek munkáját. További jó munkát meg sok erőt a hulladék elleni harchoz!”

Köszönjük az újabb képeket a kecskeméti hulladékvadásznak, továbbá az illetékes szervek munkáját. Ha újabb fejlemények érkeznének a szemetelő azonosításáról, számonkéréséről, büntetéséről arról is beszámolunk. 

You may also like...