Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Üveg és sitt hulladék Tahitótfaluban - Hulladekvadasz.hu

Üveg és sitt hulladék Tahitótfaluban

Üveg és sitt hulladék Tahitótfalu Móricz Zsigmond és Orgona utca kereszteződésében. A helyezett egyszerűnek tűnik, de balesetveszélyes, az üveg az vág.

A bejelentés helyszíne a bejelentő szerint az önkormányzat kezelésében van, ahova ideiglenesen aszfalttörmelékeket helyeztek el, de ez bevonzotta a szemetelőket. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! 2022 Tahitótfalu, Móricz Zsigmond és Orgona utca kereszteződésében illegális hulladék lerakás történt. A terület az önkormányzat kezelésében van, ahol ideiglenesen beton- és aszfalttörmelék került elhelyezésre. Ezt kihasználva ezen a területen illegálisan alapvetően háztartási hulladék került elhelyezésre. A területen jelentős mennyiségű üvegtörmelék van, ami a gyermekek és az állatok testi épségét veszélyezteti. Kérem segítő közreműködésüket köszönöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.30.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Az üveg és sitt hulladékról érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...