Üveg és sitt hulladék Tahitótfaluban

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Üveg és sitt hulladék Tahitótfalu Móricz Zsigmond és Orgona utca kereszteződésében. A helyezett egyszerűnek tűnik, de balesetveszélyes, az üveg az vág.

A bejelentés helyszíne a bejelentő szerint az önkormányzat kezelésében van, ahova ideiglenesen aszfalttörmelékeket helyeztek el, de ez bevonzotta a szemetelőket. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! 2022 Tahitótfalu, Móricz Zsigmond és Orgona utca kereszteződésében illegális hulladék lerakás történt. A terület az önkormányzat kezelésében van, ahol ideiglenesen beton- és aszfalttörmelék került elhelyezésre. Ezt kihasználva ezen a területen illegálisan alapvetően háztartási hulladék került elhelyezésre. A területen jelentős mennyiségű üvegtörmelék van, ami a gyermekek és az állatok testi épségét veszélyezteti. Kérem segítő közreműködésüket köszönöm.”

A bejelentés időpontja: 2018.06.30.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Az üveg és sitt hulladékról érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap.  Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: