Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kosd és Vác határán számlás szemétdomb - Hulladekvadasz.hu

Kosd és Vác határán számlás szemétdomb

Kosd község és Vác városának határán egy picit se kicsi szemétdombra és az abban rejlő közüzemi számlákra bukkant a helyi hulladékvadász.

Ez akár forró nyom is lehet a hulladék tulajdonosát illetően, de a legtöbb esetben ez nem bizonyító erejű. Nem egyértelmű sajnos, hogy a hulladék tulajdonosa volt egyben a szemetelő is, aki a hulladékot kihelyezte a területre.

Szemétdomb a reggeli napfelkeltében. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szemétdomb a reggeli napfelkeltében. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Tegnapelőtt a kedvenc futóútvonalomon fellelt szeméthegyet szeretném bejelenteni! Vegyes, háztartási hulladék, rengeteg bőrrel. Csatolom a képeket, és a koordinátákat! Köszönettel, egy helyi.”

A helyszínen talált számlák. Talán elvezetnek a szemetelőhöz? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A helyszínen talált számlák. Talán elvezetnek a szemetelőhöz? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.07.04.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

Kosd község és Vác város határának a helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.


Kosd község a wikipedia szerint

A község Pest megyében, a Váci járásban.

Fekvése
Váctól északkeletre fekvő település.

Története
A község Árpád-kori település. A falut még II. András király ajándékozta a váci püspökségnek. A tatárjárás alatt elnéptelenedett, de hamarosan újranépesült. A törökök többször is feldúlták a települést.

Az 1848–49-es forradalom és szabadságharc alatt két ütközet is zajlott le itt, mikor Damjanich az osztrákokkal, Görgey pedig az orosz sereggel ütközött meg Vác és Kosd között, a Naszály hegy lábánál.

A 20. század elején az 1950-es megyerendezésig Nógrád vármegye Nógrádi járásához tartozott. 1910-ben 2018 lakosából 2015 magyar volt. Ebből 1198 római katolikus, 782 református, 25 evangélikus volt.

Forrás: wikipedia.

You may also like...