Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Lépcsőházi szemétdomb Ferencvárosban - Hulladekvadasz.hu

Lépcsőházi szemétdomb Ferencvárosban

Lépcsőházi szemétdomb alakult ki a ferencvárosi gát utca 25-ben. A bejelentő állítása szerint jelentette az illetékeseknél, de nem történt semmi.

Frissítve
2018.07.11.

A bejelentőtől kapott értesüléseink szerint a területet megtisztították:
„Kedves Hulladékvadászok! Személyesen csak ma tudtam megszemlélni, de a kollégák tegnap reggel közölték a jó hírt. Végére ért az önkormányzat által június 20-án kezdeményezett folyamat: elvitték a hulladékot. Sőt, le is fertőtlenítették a helyet. A csatolt képeken a fehér izé a talajon tehát mész. Tényleg megnyugtatóbb így a helyzet, szóval köszönjük ezúton is! Önöknek pedig köszönjük, hogy biztosítják a nyilvánosság erejét mind a problémák mind a megoldások megmutatásához!”

A bejelentőtől kapott képek a terület megtisztításáról, amit az illetékes hatóságok fertőtlenítettek is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentőtől kapott képek a terület megtisztításáról, amit az illetékes hatóságok fertőtlenítettek is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Köszönjük az illetékes hatóságoknak a bérház megtisztítását.


Korábban
2018.07.05.

Ilyen esettel a hulladekvadasz.hu történetében még nem találkozunk, ahol szociális bérlakásokból álló önkormányzati épületben ilyen módon felhalmozódott a szemét. Hol van ilyenkor a gondok, vagy az illetékes? A kerületből beérkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A hely, ahol a szemétlerakatot találják, egy önkormányzati épület, nagyrészt szociális bérlakással, alul a FESZOFE telephelyével. Amellett, hogy a cég, fő tevékenysége ellenére egy ideje nem takarítja a lépcsőházat (azt nem tudom, hogy eleinte szívjóságból takarították-e, illetve, ha szerződésük volt, megszűnt-e), no meg a lakók se, most egy elég jelentős, afféle lomtalanításból visszamaradt szeméthalom áll itt. Jeleztünk már az illetékesnek (bérlők vagyunk, a tulajdonost a vagyonkezelő képviseli, ezért nekik jeleztünk) korábban, de egy ideje nem válaszolnak a levelekre. Ezzel együtt ezt a kupacot ismét jelezni fogjuk, főképp mert már a kollégák és a klienseink sem jutnak be hozzánk biztonságosan a szeméttől, ami az elmúlt pár napban az egy-két lomból heggyé duzzadt. Az elszállításban való segédkezés mellett infót is szívesen fogadunk, hogy az Önök megkeresésén túl kihez lehet úgy fordulni még, hogy eredménye is legyen.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.04.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

[codepeople-post-map]

A lépcsőházi szemétdomb helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...