Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Ráckeve Kék-Duna sétány hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Ráckeve Kék-Duna sétány hulladéklerakata

Ráckeve Kék-Duna sétány illegális hulladéklerakatára lett figyelmes a helyi hulladékvadász, aki meglepődve tapasztalja mi minden lehet egy szemétdombon.

Meglepő, hogy alakulhatott ki ez a terebélyes szemétdomb a város egy turisztikailag is szép részén. A településről érkezett korábbi bejelentés ide kattintva elérhető.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Ma készített képekkel szeretnék bejelentést tenni a ráckevei Kék-Duna sétányon illegálisan felhalmozott hulladéklerakat elkövetői ellen. Egy nagy fa tövében, közvetlen a vízparton található a kérdéses „lerakat”, a Ribizli utcai sarok után kb. 10 méterre (Dömsöd felől közelítve). Koordináták: Kék-Duna stny. – Ráckeve, 2300 Magyarország 47.110959, 18.991207

Kommunális, műanyag és mindenféle szemét található itt. Lehetséges, hogy a szemét vizsgálatával az is kiderülne, ki rakta le. Az egyik fotón a lerakattal szemben lévő, fából készült nyaraló fotója látható, amit láthatólag nem laknak, így csak a beazonosítás végett fotóztam le. Az itt élők nevében hatékony intézkedésüket előre is köszönöm, valamint minden további információt szívesen fogadok. Bejelentésem ma elküldtem az önkormányzatnak is.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.05.

Hulladék jellege: kommunális, műanyag.

[codepeople-post-map]

A Ráckeve Kék-Duna sétány helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...