Pusztaszeri út autóroncsai a II. kerületben

A Pusztaszeri út mentéről nem is egy, hanem egyszerre két hónapok óta ott álló autóroncsról kaptunk bejelentést a Főváros II. kerületéből.

Egyik autón nincs rendszámtábla, a másikon egy frontális ütközés nyomai láthatóak. Abban biztosak vagyunk, hogy a két autó ilyen formában egyáltalán nem való a helyszínre. A pusztaszeri út nem tartozik Budapest parkolási zónájába, így az autók zavartalanul rohadhatnak az úton. A II. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím, Ez a két roncs autó hónapok óta áll az út szélén, rendszám nélkül, széthullott állapotban. Helyszín: 47°31’24.4″N 19°01’09.1″E Budapest, Pusztaszeri út 83, 1025 Magyarország”

Ez az autó tényleg nem való ide. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ez az autó tényleg nem való ide. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.07.06.

Hulladék jellege: autóroncs.

A Pusztaszeri út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet