Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pusztaszeri út autóroncsai a II. kerületben

A Pusztaszeri út mentéről nem is egy, hanem egyszerre két hónapok óta ott álló autóroncsról kaptunk bejelentést a Főváros II. kerületéből.

Frissítve
2018.07.30.

Az illetékes önkormányzattól az alábbi tájékoztatást kaptuk
“Dr. Szalai Tibor jegyző úrnak írott, 2018.07.09-én megküldött, a Pusztaszeri úton található roncsautókról szóló bejelentésével kapcsolatban az alábbiakról szeretném tájékoztatni: Az Önök által bejelentett gépjárművekkel kapcsolatban kollégáim megtették a szükséges lépéseket. A jogszabályban előírt időintervallumot betartva meg fog történni az elszállításuk, amennyiben addig nem gondoskodik a gépjárművek tulajdonosa a közterületről való eltávolításukról.”

Köszönjük az önkormányzat intézkedését. Várjuk a megoldással kapcsolatos fejleményeket.


Korábban
2018.07.06.

Egyik autón nincs rendszámtábla, a másikon egy frontális ütközés nyomai láthatóak. Abban biztosak vagyunk, hogy a két autó ilyen formában egyáltalán nem való a helyszínre. A pusztaszeri út nem tartozik Budapest parkolási zónájába, így az autók zavartalanul rohadhatnak az úton. A II. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím, Ez a két roncs autó hónapok óta áll az út szélén, rendszám nélkül, széthullott állapotban. Helyszín: 47°31’24.4″N 19°01’09.1″E Budapest, Pusztaszeri út 83, 1025 Magyarország”

Ez az autó tényleg nem való ide. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ez az autó tényleg nem való ide. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.07.06.

Hulladék jellege: autóroncs.

A Pusztaszeri út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek