Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pusztaszeri út autóroncsai a II. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Pusztaszeri út autóroncsai a II. kerületben

A Pusztaszeri út mentéről nem is egy, hanem egyszerre két hónapok óta ott álló autóroncsról kaptunk bejelentést a Főváros II. kerületéből.

Frissítve
2018.07.30.

Az illetékes önkormányzattól az alábbi tájékoztatást kaptuk
„Dr. Szalai Tibor jegyző úrnak írott, 2018.07.09-én megküldött, a Pusztaszeri úton található roncsautókról szóló bejelentésével kapcsolatban az alábbiakról szeretném tájékoztatni: Az Önök által bejelentett gépjárművekkel kapcsolatban kollégáim megtették a szükséges lépéseket. A jogszabályban előírt időintervallumot betartva meg fog történni az elszállításuk, amennyiben addig nem gondoskodik a gépjárművek tulajdonosa a közterületről való eltávolításukról.”

Köszönjük az önkormányzat intézkedését. Várjuk a megoldással kapcsolatos fejleményeket.


Korábban
2018.07.06.

Egyik autón nincs rendszámtábla, a másikon egy frontális ütközés nyomai láthatóak. Abban biztosak vagyunk, hogy a két autó ilyen formában egyáltalán nem való a helyszínre. A pusztaszeri út nem tartozik Budapest parkolási zónájába, így az autók zavartalanul rohadhatnak az úton. A II. kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím, Ez a két roncs autó hónapok óta áll az út szélén, rendszám nélkül, széthullott állapotban. Helyszín: 47°31’24.4″N 19°01’09.1″E Budapest, Pusztaszeri út 83, 1025 Magyarország”

Ez az autó tényleg nem való ide. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Ez az autó tényleg nem való ide. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.07.06.

Hulladék jellege: autóroncs.

[codepeople-post-map]

A Pusztaszeri út helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...