Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szilas patak partján hulladéklerakat

A Szilas patak partjáról érkezett a bejelentés, ahol a lebomló zöldhulladéktól egészen a több száz évig fennmaradó nylon zacskóig minden van.

A kép elmond mindent. Budapest XVI. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A Szilas patakot is elérte az emberi igénytelenség. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Szilas patakot is elérte az emberi igénytelenség. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A Szilas patak parton ismét leraktak szemetet. Zöld hulladék, elektronika, pár nylon szemetes zsák. Helyszín: 47°32’23.6″N 19°10’00.5″E Budapest, Szilaspatak u. 90.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.06.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai.

A Szilas patak helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet