Zichy-kastély mögött hulladéklerakat

A Zichy-kastély mögötti területen évek óta gyűlik a szemét a bejelentő állítása szerint, ahol a képek tanulsága szerint főként építési hulladék található.

Feltételezzük, hogy a hulladékkupacok akár az épület valamilyenfajta bontásából keletkezhetett. Az egyik képen jól látszanak a tatarozáshoz használatos állványok is. A településről már több alkalommal érkezett bejelentés, ami ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A mellékelt fotók a zichyújfalui Zichy-kastélynak hátsó része mellett készültek. A területen évek óta gyűlik a szemét. A fotók tegnap készültek. Hozzátenném, hogy elég lenne a magyar Wikipédia Zichy-kastélyról szóló szócikkére ránézni, van ott tavaly márciusi kép az egyik hulladékkupacról. Magyarán legalább 1 éve ott hevernek a hulladékok az interneten fellelhető fotók tanúsága szerint. (Egy kis kutatással több hasonló, legalább 1 éves szemetes képet találhatnak a Wikimédia Commonsban).”

A bejelentés időpontja: 2018.07.07.

Hulladék jellege: építési.

A Zichy-kastély helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet