Zichy-kastély mögött hulladéklerakat

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

A Zichy-kastély mögötti területen évek óta gyűlik a szemét a bejelentő állítása szerint, ahol a képek tanulsága szerint főként építési hulladék található.

Feltételezzük, hogy a hulladékkupacok akár az épület valamilyenfajta bontásából keletkezhetett. Az egyik képen jól látszanak a tatarozáshoz használatos állványok is. A településről már több alkalommal érkezett bejelentés, ami ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A mellékelt fotók a zichyújfalui Zichy-kastélynak hátsó része mellett készültek. A területen évek óta gyűlik a szemét. A fotók tegnap készültek. Hozzátenném, hogy elég lenne a magyar Wikipédia Zichy-kastélyról szóló szócikkére ránézni, van ott tavaly márciusi kép az egyik hulladékkupacról. Magyarán legalább 1 éve ott hevernek a hulladékok az interneten fellelhető fotók tanúsága szerint. (Egy kis kutatással több hasonló, legalább 1 éves szemetes képet találhatnak a Wikimédia Commonsban).”

A bejelentés időpontja: 2018.07.07.

Hulladék jellege: építési.

[codepeople-post-map]

A Zichy-kastély helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: