Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Homoktövis utca szemétlerakata Dunaharasztiban

Homoktövis utca hulladéklerakatára lett figyelmes Dunaharasztiban a helyi hulladékvadászunk, aki nem volt rest és levadászta szemétdombját.

A településről már ebből az utcából érkezett bejelentést, ami ide kattintva elérhető.

Egy tetszetős, kis szemétdomb Dunaharasztin, de vajon kell oda? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Egy tetszetős, kis szemétdomb Dunaharasztin, de vajon kell oda? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelet Hulladékvadász! Dunaharaszti, Fecskefű utca a Paál László és Levendula utca között! Helyszín: 47°20’00.0″N 19°05’19.8″E Dunaharaszti, Homoktövis u. 6246, 2330 Magyarország”

A bejelentés időpontja: 2018.07.08.

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag, fém.

A Homoktövis utca helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet