Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Péceli utca lomtalanítási hangulata a ferencvárosi szelektívnél - Hulladekvadasz.hu

Péceli utca lomtalanítási hangulata a ferencvárosi szelektívnél

Péceli utca szelektív hulladékgyűjtő szigete körül lomtalanítási hangulat alakult ki a bejelentő szerint, Ferencvárosban. Természetesen nincs a kerületben lomtalanítás.

Fővárosban is sokszor sokan, nagyon, de nagyon rosszul értelmezik a szelektív hulladékgyűjtés fogalmát. Nincsenek tisztába azzal, hogy évről évre mennyi kárt okoznak ezzel az államnak, illetve FKF Nonprofit Zrt.-nek. A kialakult állapotokért felelős személyeknek ajánljuk figyelmébe szelektív hulladékgyűjtéssel foglalkozó tematikus csoportunkat. Fontos kiemelni az FKF-nek a szelektív környékének az 1 méteres körzetét kell előírás szerint takarítani. A további szemetes terület takarítása a tulajdonos feladata.

A Péceli utca szelektíve mellé hordott zöldhulladék, kommunális és elektronikai hulladék. Ez nagyon nincs rendjén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Péceli utca szelektíve mellé hordott zöldhulladék, kommunális és elektronikai hulladék. Ez nagyon nincs rendjén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Sziasztok, Szemét a szelektív gyűjtő mellett. Ma reggel munkába menet gondoltam, hogy jelzem ezt a több mint egy hete itt álló szemétkupacot nektek. Nem hiszem, hogy lomtalanítás lenne, mert a közelben hasonló jelenséget nem tapasztaltam és mint írtam nem pár napja látható. A kis parkszerű terület másik oldalán egy hatalmas tábla figyelmeztet, hogy tilos a szemétlerakás, sőt a zöldhulladékot is tiltja. Bár ez utóbbi is gusztustalan, az legalább elbomlik idővel.

Közelebbről megnézve, van itt minden. Még építési hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Közelebbről megnézve, van itt minden. Még építési hulladék is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

 

De ezzel a rengeteg műanyaggal és némely veszélyes anyaggal, hát tényleg nem akarok vészjósló lenni, de a környezetünket tesszük tönkre, vagy már ez meg is történt, remélem azért nem véglegesen és visszavonhatatlanul. Bár vannak erre utaló jelek, alapjában én egy nagyon optimista ember vagyok. A helyszín: Budapest IX. kerület Gyáli út Péceli utca sarok 47°28’10.2″N 19°05’56.7″E”

A bejelentés időpontja: 2018.07.09.

Hulladék jellege: kommunális.

[codepeople-post-map]

A Péceli utca szelektívének a helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...