Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Garázsajtó se nyitható már a szeméttől a Francia úton

A garázsajtó se nyitható már a szeméttől a “hírhedt” zuglói Francia úti garázssoron, amit a bejelentő szerint gátlástalan bűnözök hordanak oda rendszeren. Segítségünket kéri.

Budapest XIV. kerület szégyeneként is ismeretes Francia úton már évek súlyos életbeli és anyagi problémákat okoz a helyi lakosoknak, illetve az illetékes szerveknek az illegális hulladéklerakás visszaszorítása. Ahogy kitakarítja a MÁV vagy az Zugló Önkormányzata az út ráeső részét napokon, vagy heteken belül újabb illegális hulladéklerakat keletkezik a területen.

Garázsajtó VS. illegális hulladéklerakás: 0:1 / Fotó: hulladekvadasz.hu

Garázsajtó VS. illegális hulladéklerakás: 0:1 / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A XIV. ker. Francia út Hungária köz – Egressy út közötti szakaszon lévő ( a sorban az utolsó) garázsom előtt olyan mennyiségű szemetet halmoztak fel, hogy a garázsajtó sem nyítható ki. A garázs területét  (NEM a garázst) az utóbbi évek változása során a MÁV-tól kell bérelnem. Kérem segítségüket, mert ezt egyedül nem tudom megoldani. A garázsajtó sem nyitható ma már olyan mennyiségű szemetet raktak le gátlástalan bűnözök (fénykép)”

Még 2017-ben az FKF Környezettudatossági napjára készítettük ezt a videós rendezvényajánlót, amit pont ezen a helyszínen vettünk fel.

HULLADÉKVADÁSZat indul!! 😉 🕵 👀 Hogy mi kell hozzá? Egy lelkes csapat és egy cél: összefogás a tiszta, egészségesebb környezetért. Nem hallottál még a Hulladekvadasz.hu-ról? Október 7-én megismerheted őket, hiszen ők is ott lesznek a Környezettudatosság Napján!Gyere el Te is! ;)Részletek a videóban ↩️#hulladékvadász #FKF #családinap #környezettudatosságnapja #nyíltnap

Közzétette: FKF – 2017. szeptember 30., szombat

A bejelentés időpontja: 2018.07.12.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.508019, 19.105377

A garázsajtó hulladékkal terhelt bejáratának a helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek