Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Garázsajtó se nyitható már a szeméttől a Francia úton - Hulladekvadasz.hu

Garázsajtó se nyitható már a szeméttől a Francia úton

A garázsajtó se nyitható már a szeméttől a „hírhedt” zuglói Francia úti garázssoron, amit a bejelentő szerint gátlástalan bűnözök hordanak oda rendszeren. Segítségünket kéri.

Budapest XIV. kerület szégyeneként is ismeretes Francia úton már évek súlyos életbeli és anyagi problémákat okoz a helyi lakosoknak, illetve az illetékes szerveknek az illegális hulladéklerakás visszaszorítása. Ahogy kitakarítja a MÁV vagy az Zugló Önkormányzata az út ráeső részét napokon, vagy heteken belül újabb illegális hulladéklerakat keletkezik a területen.

Garázsajtó VS. illegális hulladéklerakás: 0:1 / Fotó: hulladekvadasz.hu

Garázsajtó VS. illegális hulladéklerakás: 0:1 / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! A XIV. ker. Francia út Hungária köz – Egressy út közötti szakaszon lévő ( a sorban az utolsó) garázsom előtt olyan mennyiségű szemetet halmoztak fel, hogy a garázsajtó sem nyítható ki. A garázs területét  (NEM a garázst) az utóbbi évek változása során a MÁV-tól kell bérelnem. Kérem segítségüket, mert ezt egyedül nem tudom megoldani. A garázsajtó sem nyitható ma már olyan mennyiségű szemetet raktak le gátlástalan bűnözök (fénykép)”

Még 2017-ben az FKF Környezettudatossági napjára készítettük ezt a videós rendezvényajánlót, amit pont ezen a helyszínen vettünk fel.

HULLADÉKVADÁSZat indul!! 😉 ? ? Hogy mi kell hozzá? Egy lelkes csapat és egy cél: összefogás a tiszta, egészségesebb környezetért. Nem hallottál még a Hulladekvadasz.hu-ról? Október 7-én megismerheted őket, hiszen ők is ott lesznek a Környezettudatosság Napján!Gyere el Te is! ;)Részletek a videóban ↩️#hulladékvadász #FKF #családinap #környezettudatosságnapja #nyíltnap

Közzétette: FKF – 2017. szeptember 30., szombat

A bejelentés időpontja: 2018.07.12.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.508019, 19.105377

[codepeople-post-map]

A garázsajtó hulladékkal terhelt bejáratának a helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...