Esztergomi Temesvári utca és a Sátorkő út hulladéklerakata

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az esztergomi Temesvári utca és a Sátorkő út közti szemetes területről kaptunk eléggé változatos szemétképet bemutató bejelentést.

Folyamatosan kapjuk országosan a bejelentéseket. Az idei első bejelentés Esztergomból, korábbiak ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász.hu!

1.Bejelentésemhez 3-nál több fotót szeretnék küldeni, ezért e-mailt írok. Vasárnap a dorogi Palatinus-tó strandfürdőn hűsöltünk, de hiányoztak a lábaimból a km-ek, így gondoltam túrázok egyet a környéken. A Strázsa hegyek felé tartva sajnos épphogy az Esztergom (Dorog)Tópart utca-Kassai utca kereszteződésén túlhaladtam, rémes látvány fogadott.
Kibelezett tv-k és egy hűtő is ott feküdt a kereszteződés közelében. Lsd. csatolt fotók. A csatolt térképen ez az 1. pont.

A bejelentés időpontja: 2018.07.17.

Helyszín/GPS: 47°44’03.4″N 18°44’29.0″E

2. Tovább haladtam a Tópart utcán és látszott, hogy szemétmaradványokkal, törmelékkel teli a gyalogút. Bizonyára egy régi illegális szemétlerakó területre tévedtem. 
A Temesvári utcát elérve folytattam utam egy kicsit kanyargó, kijárt ösvényen a Sátorkő út végének irányába. A csatolt térképen ez a 2. pont.
Az esztergomi Sátorkő út környéke így néz ki. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Az esztergomi Sátorkő út környéke így néz ki. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés időpontja: 2018.07.17.

Helyszín/GPS: 47°44’06.4″N 18°44’34.3″E

[codepeople-post-map]

Az esztergomi Temesvári utca és Sátorkő út helyszíneiről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: