Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Sarjú út illegális hulladéklerakatai a Szilas-pataknál

Sarjú út illegális hulladéklerakataira lett figyelmes helyi hulladékvadászunk. A Szilas-patak területeit Budapest XVI. kerületben sokan szemetelésre használják.

Mindezt azért merjük kijelenteni, mert a területről rendszeresen érkeznek bejelentések, amiket továbbítunk az illetékes önkormányzatokhoz. A Szilas-patak környezetéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves önkéntesek., küldöm a legutóbbi hulladékhalom fotókat. Kérem szíves intézkedéseteket az ügyben. A helyszín Mátyásföld Szilas-patak mellett facsoportok közelében található.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.17.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.524243, 19.192629

A Sarjú út helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet