Sarjú út illegális hulladéklerakatai a Szilas-pataknál

Sarjú út illegális hulladéklerakataira lett figyelmes helyi hulladékvadászunk. A Szilas-patak területeit Budapest XVI. kerületben sokan szemetelésre használják.

Mindezt azért merjük kijelenteni, mert a területről rendszeresen érkeznek bejelentések, amiket továbbítunk az illetékes önkormányzatokhoz. A Szilas-patak környezetéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves önkéntesek., küldöm a legutóbbi hulladékhalom fotókat. Kérem szíves intézkedéseteket az ügyben. A helyszín Mátyásföld Szilas-patak mellett facsoportok közelében található.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.17.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.524243, 19.192629

A Sarjú út helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet