Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Sarjú út illegális hulladéklerakatai a Szilas-pataknál - Hulladekvadasz.hu

Sarjú út illegális hulladéklerakatai a Szilas-pataknál

Sarjú út illegális hulladéklerakataira lett figyelmes helyi hulladékvadászunk. A Szilas-patak területeit Budapest XVI. kerületben sokan szemetelésre használják.

Mindezt azért merjük kijelenteni, mert a területről rendszeresen érkeznek bejelentések, amiket továbbítunk az illetékes önkormányzatokhoz. A Szilas-patak környezetéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves önkéntesek., küldöm a legutóbbi hulladékhalom fotókat. Kérem szíves intézkedéseteket az ügyben. A helyszín Mátyásföld Szilas-patak mellett facsoportok közelében található.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.17.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.524243, 19.192629

[codepeople-post-map]

A Sarjú út helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...