Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Lomtalanítási maradék a Zalán utcában - Hulladekvadasz.hu

Lomtalanítási maradék a Zalán utcában

Lomtalanítási maradék maradt a zuglói Zalán utcában a bejelentő hulladékvadász és a minden kétséget kizáróan a általa küldött képek szerint is.

Budapest XIV. kerületében a napokban ért végett a 2018-as lomtalanítási szezon, de ettől függetlenül reméljük a helyszínen ottmaradt hulladékokat hamarosan elszállítják. Hacsak a hulladék típusa nem egyezik a lomtalanításkor meghatározott lomokkal. De, hogy mit szabad kitenni lomtalanításkor arról korábbi cikkünkben írtunk éppen itt.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A héten a lakossági lomtalanítást követően a 14. kerületben a képeken látható hulladékok tarkítják, díszítik a lakóhelyet. A hulladékot ugyan elvitte az FKF, de a takarítás nem makulátlan, így ezek a hulladékok szanaszét hevernek.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.20.

Hulladék jellege: háztartási autógumi

Helyszín/GPS: 47.504530032081 19.141132940445004

[codepeople-post-map]

A lomtalanítási maradék helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...