Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Lomtalanítási maradék a Zalán utcában

Lomtalanítási maradék maradt a zuglói Zalán utcában a bejelentő hulladékvadász és a minden kétséget kizáróan a általa küldött képek szerint is.

Budapest XIV. kerületében a napokban ért végett a 2018-as lomtalanítási szezon, de ettől függetlenül reméljük a helyszínen ottmaradt hulladékokat hamarosan elszállítják. Hacsak a hulladék típusa nem egyezik a lomtalanításkor meghatározott lomokkal. De, hogy mit szabad kitenni lomtalanításkor arról korábbi cikkünkben írtunk éppen itt.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A héten a lakossági lomtalanítást követően a 14. kerületben a képeken látható hulladékok tarkítják, díszítik a lakóhelyet. A hulladékot ugyan elvitte az FKF, de a takarítás nem makulátlan, így ezek a hulladékok szanaszét hevernek.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.20.

Hulladék jellege: háztartási autógumi

Helyszín/GPS: 47.504530032081 19.141132940445004

A lomtalanítási maradék helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek