Lomtalanítási maradék a Zalán utcában

Lomtalanítási maradék maradt a zuglói Zalán utcában a bejelentő hulladékvadász és a minden kétséget kizáróan a általa küldött képek szerint is.

Budapest XIV. kerületében a napokban ért végett a 2018-as lomtalanítási szezon, de ettől függetlenül reméljük a helyszínen ottmaradt hulladékokat hamarosan elszállítják. Hacsak a hulladék típusa nem egyezik a lomtalanításkor meghatározott lomokkal. De, hogy mit szabad kitenni lomtalanításkor arról korábbi cikkünkben írtunk éppen itt.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Cím! A héten a lakossági lomtalanítást követően a 14. kerületben a képeken látható hulladékok tarkítják, díszítik a lakóhelyet. A hulladékot ugyan elvitte az FKF, de a takarítás nem makulátlan, így ezek a hulladékok szanaszét hevernek.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.20.

Hulladék jellege: háztartási autógumi

Helyszín/GPS: 47.504530032081 19.141132940445004

A lomtalanítási maradék helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet