Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Rév utca szemétdombja Természetvédelmi területnél

A Rév utca rendszeresen “táplált” szemétdombjára hívja fel a figyelmet az újpesti hulladékvadászunk, ami egy Természetvédelmi terület mellett található.

Gyakori jelenség, hogy a természetet egyáltalán nem tisztelő emberek kimondottan a Természetvédelmi területet jelző tábla alá pakolják feleslegesnek hitt hulladékaikat. Újpestről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Rendszeres illegális hulladéklerakás az újpesti Rév utcában, a Váci út és a Duna-part közötti rövid szakaszon.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.19.

Hulladék jellege: építési, kommunális, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.586266, 19.078001

A Rév utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek