Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Rév utca szemétdombja Természetvédelmi területnél - Hulladekvadasz.hu

Rév utca szemétdombja Természetvédelmi területnél

A Rév utca rendszeresen „táplált” szemétdombjára hívja fel a figyelmet az újpesti hulladékvadászunk, ami egy Természetvédelmi terület mellett található.

Gyakori jelenség, hogy a természetet egyáltalán nem tisztelő emberek kimondottan a Természetvédelmi területet jelző tábla alá pakolják feleslegesnek hitt hulladékaikat. Újpestről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Kedves Hulladékvadászok! Rendszeres illegális hulladéklerakás az újpesti Rév utcában, a Váci út és a Duna-part közötti rövid szakaszon.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.19.

Hulladék jellege: építési, kommunális, veszélyes hulladék.

Helyszín/GPS: 47.586266, 19.078001

[codepeople-post-map]

A Rév utca helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...