Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Holdfény sétány lehangoló hulladékhelyzete - Hulladekvadasz.hu

Holdfény sétány lehangoló hulladékhelyzete

Holdfény sétány szemetes helyszíne egyáltalán nem romantikus, sőt egyszerűen lehangoló. A bejelentő szerint május óta ilyen ez a útszakasz, Gárdonyban.

Frissítve
2018.09.19.

A bejelentőtől kapott értesüléseink szerint a helyszínt kitakarították.

Holdfény sétány lehangoló hulladékhelyzete

Köszönjük az illetékes szerveknek az elvégzett takarítási munkálatokat. Reméljük nem lesz ismét szemetes a terület.


Korábban
2018.07.23.

A településről már korábban több bejelentés is érkezett, amit rendre a helyi illetékes szervek megoldották, de volt olyan is, amikor a helyiek szerveztek szemétszedési akciót. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadász! Gárdonyban a Holdfény sétányon május óta nő a kerti és kommunális hulladék kupac egy parti főútvonalon! Cím Gárdony 2483 Holdfény sétány 15 szám alatt. Remélem eredményes lesz a munkájuk ebben az ügyben is és hamarosan eltűnik! Köszönettel, helyi lakos.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.22.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: Gárdony 2483 Holdfény sétány 15.

[codepeople-post-map]

A gárdonyi Holdfény sétány helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...