Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Holdfény sétány lehangoló hulladékhelyzete

Holdfény sétány szemetes helyszíne egyáltalán nem romantikus, sőt egyszerűen lehangoló. A bejelentő szerint május óta ilyen ez a útszakasz, Gárdonyban.

Frissítve
2018.09.19.

A bejelentőtől kapott értesüléseink szerint a helyszínt kitakarították.

Holdfény sétány lehangoló hulladékhelyzete

Köszönjük az illetékes szerveknek az elvégzett takarítási munkálatokat. Reméljük nem lesz ismét szemetes a terület.


Korábban
2018.07.23.

A településről már korábban több bejelentés is érkezett, amit rendre a helyi illetékes szervek megoldották, de volt olyan is, amikor a helyiek szerveztek szemétszedési akciót. Korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadász! Gárdonyban a Holdfény sétányon május óta nő a kerti és kommunális hulladék kupac egy parti főútvonalon! Cím Gárdony 2483 Holdfény sétány 15 szám alatt. Remélem eredményes lesz a munkájuk ebben az ügyben is és hamarosan eltűnik! Köszönettel, helyi lakos.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.22.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: Gárdony 2483 Holdfény sétány 15.

A gárdonyi Holdfény sétány helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek