Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Isaszeg katonai telep környéki szemétdombok - Hulladekvadasz.hu

Isaszeg katonai telep környéki szemétdombok

Isaszeg katonai telep környékén szemétdombokat vélt felfedezni arra járó hulladékvadászunk. Állítása szerint a környék illegális hulladéklerakóvá vált.

A területről a bejelentő márciusi és júliusi képeket küldött, amin jól kivehető, hogy a hulladék a helyszínen folyamatosan gyarapszik. Szerinte a terület közkedvelt illegális hulladéklerakója a környéknek. Isaszeg településéről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A helyszín 2018 márciusában és most júliusban.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Nagytarcsáról Isaszeg felé vezető 3102-es út, 10-es km-nél, a katonai telep mellett. Egy márciusi észlelést (kommunális hulladék, építési törmelék, bútorok, autó és mosógép alkatrészek, ami a mai napig ott vannak) néztem meg tegnap, és természetesen gyarapodott a szemét többek közt egy marhafejjel, talán sertés bőrrel és kitudja milyen állati eredetű hulladékkal.

A bejelentő által jelölt szemetes helyszín a Google szerint Isaszeghez tartozik. / Fotó: Google Maps

A bejelentő által jelölt szemetes helyszín a Google szerint Isaszeghez tartozik. / Fotó: Google Maps

A mellékelt kép 2-es jelzésű útszakasza (egy magasfeszültségű elosztó telephez vezet be) mentén találhatók. Most már kevésbé látványos a sűrű növényzet miatt.
Úgy tűnik közkedvelt szemétlerakó helyről van szó, mert múlt hét óta is frissült a lerakat.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.23.

Hulladék jellege: kommunális, építési, műanyag, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 47.526721, 19.335070

[codepeople-post-map]

Isaszeg katonai telep helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...