Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
M2 Petőfi TV -n a hulladékvadászat - Hulladekvadasz.hu

M2 Petőfi TV -n a hulladékvadászat

Az M2 Petőfi TV „Én vagyok itt” műsorában szerepelt Szebenyi Péter, a JÖN Alapítvány kuratóriumi elnöke, aki beszélt a hulladékvadászatról és a szemétszedés.hu -ról.

Az illegális hulladéklerakások problémája és az alapítványunk lakosságot aktivizáló ereje, tevékenysége volt a műsor témája. (Akinek a videó nem indul el ide kattintva elérheti.)

A műsorban szó volt:

 Szebenyi Péter beszélt a hulladékvadász applikáció sikeréről, hogy eddig több mint 2000 ember töltötte le és korábban a Magyar Telekom Delfin díját is elnyertük vele.

Szebenyi Péter ismerteti a hulladékvadászat országos sikerét. / Fotó: MTVA

Szebenyi Péter ismerteti a hulladékvadászat országos sikerét. / Fotó: MTVA

Elsőként a Petőfi TV foglalkozott a szemétszedés.hu indulásával, azzal, hogy a JÖN Alapítvány minél több embernek szeretne segítséget, útmutatást adni szemétszedési akciók szervezésére, megrendezésére és lebonyolítására. A több éves tapasztalatunk az, hogy kis segítséggel sokkal több szemétszedési akció valósulhat meg.

Szemétszedések az év 365 napján

Szemétszedések az év 365 napján

A műsorban szó esett még a JÖN Alapítvány soron következő rendezvényeiről. Többek közt a Természetjáró fesztiválon plogging – szemétszedő kocogás eseményéről, amihez ide kattintva lehet csatlakozni.

Köszönjük az M2 Petőfi TV „Én vagyok itt” című műsor szerkesztőinek a műsorba való meghívást.

You may also like...