Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Újbudai buszmegálló állandó szemetes képe

Az újbudai buszmegálló állandó szemetes képéről érkezett bejelentés egy önkénteskedésből is kitűnő bejelentőtől. Panaszai egyértelműek.

A településről már több bejelentés érkezett, amik rendre igen hamar megoldódtak. Korábbi bejelentések ide kattintva megtehetőek.

A buszmegálló környéke állandó szemetelős zóna. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A buszmegálló környéke állandó szemetelős zóna. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Címzett! A Budapest, XI. kerület Budaörsi repülőtér 87/187-es buszmegálló és környéke állandó jelleggel tele van szeméttel. Főleg a napot ott töltő hajléktalanok, illetve más szemetelők, buszmegállóban alkoholizálók és/vagy dohányzók miatt. Amikor mi, a közeli lakótelepen élők közül néhányan összeszedjük a szemetet, akkor csak 1-2 napig látszódik a hatása. Kérjük szépen a hosszútávú megoldást erre a problémára. Előre is köszönjük.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.09.  – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.447336, 18.978194

Az újbudai buszmegálló helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek