Újbudai buszmegálló állandó szemetes képe

Tennél, de nincs időd a szemétdombok eltakarítására? Támogass minket és elvégezzük helyetted a piszkos munkát! Támogatom a munkátokat!

Az újbudai buszmegálló állandó szemetes képéről érkezett bejelentés egy önkénteskedésből is kitűnő bejelentőtől. Panaszai egyértelműek.

A településről már több bejelentés érkezett, amik rendre igen hamar megoldódtak. Korábbi bejelentések ide kattintva megtehetőek.

A buszmegálló környéke állandó szemetelős zóna. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A buszmegálló környéke állandó szemetelős zóna. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Címzett! A Budapest, XI. kerület Budaörsi repülőtér 87/187-es buszmegálló és környéke állandó jelleggel tele van szeméttel. Főleg a napot ott töltő hajléktalanok, illetve más szemetelők, buszmegállóban alkoholizálók és/vagy dohányzók miatt. Amikor mi, a közeli lakótelepen élők közül néhányan összeszedjük a szemetet, akkor csak 1-2 napig látszódik a hatása. Kérjük szépen a hosszútávú megoldást erre a problémára. Előre is köszönjük.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.09.  – A bejelentés közel 1 hónappal később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 47.447336, 18.978194

[codepeople-post-map]

Az újbudai buszmegálló helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Iratkozz fel a Hulladékvadász Hírlevélre!Feliratkozom!

Ez is érdekelhet: