Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Domanovszky Endre tér sittje Dunaújvárosban - Hulladekvadasz.hu

Domanovszky Endre tér sittje Dunaújvárosban

Domanovszky Endre tér területére hordott sittre lett figyelmes a dunaújvárosi hulladékvadászunk. Állítása szerint csak őt zavarja a hulladék a közterületen.

Ehhez hasonló állapotok szinte bárhol előfordulhatnak országosan. Dunaújváros korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Domanovszky Endre tér sittje Dunaújvárosban

Domanovszky Endre tér sittje Dunaújvárosban

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadászok! Pár hete került ide,egyre büdösebb ,jó ég tudja mi van benne. Vajon a 40 lakás lakói közül csak engem zavar… ? Elképesztő ez a közönyösség,tehetetlenség… Aki idetette ezt az itt lakik ám! Köszönjük!

A bejelentés időpontja: 2018.07.19. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 46.972590, 18.934540

[codepeople-post-map]

A Domanovszky Endre tér helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...