Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Domanovszky Endre tér sittje Dunaújvárosban

Domanovszky Endre tér területére hordott sittre lett figyelmes a dunaújvárosi hulladékvadászunk. Állítása szerint csak őt zavarja a hulladék a közterületen.

Ehhez hasonló állapotok szinte bárhol előfordulhatnak országosan. Dunaújváros korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Domanovszky Endre tér sittje Dunaújvárosban

Domanovszky Endre tér sittje Dunaújvárosban

A bejelentés szövege
“Tisztelt hulladékvadászok! Pár hete került ide,egyre büdösebb ,jó ég tudja mi van benne. Vajon a 40 lakás lakói közül csak engem zavar… ? Elképesztő ez a közönyösség,tehetetlenség… Aki idetette ezt az itt lakik ám! Köszönjük!

A bejelentés időpontja: 2018.07.19. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: 46.972590, 18.934540

A Domanovszky Endre tér helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek