Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hulladékdomb a Madridi utca közelében - Hulladekvadasz.hu

Hulladékdomb a Madridi utca közelében

Hulladékdomb a Madridi utca – Bécsi utca összeérésénél, ahol épp Zugló és Újpest határolja egymást. Vajon kinek a gondozásában lehet a terület?

Érdekes eset lehet ez és a végkimenetele is kétséges. Ha önkormányzati terület, akkor a hulladékprobléma hamar megoldódhat. Viszont, ha magántulajdon a felszólítási és rekultiváció eljárás, akár hónapokig elhúzódhat. Budapest IV. kerületéből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadász! A Vasúttörténeti felé a Madridi utcába torkolló kis földút mentén kisebb-nagyobb szemétdombok vannak, jó lenne, ha az illetékesek eltakarítanák erről az egyébként kellemes, zöld utacskáról. Előre is köszönöm a közbenjárást!”

A bejelentés időpontja: 2018.07.19. – A bejelentés közel 2 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege:  háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, fém.

Helyszín/GPS: 47°32’41.1″N 19°05’58.7″E

[codepeople-post-map]

A hulladékdomb Újpest – Zugló határának helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatoknak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...