Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Dévényi út kommunális hulladékhalma a XIII. kerületben - Hulladekvadasz.hu

Dévényi út kommunális hulladékhalma a XIII. kerületben

A Dévényi út folyton növekedő kommunális hulladékhalmára lett figyelmes helyi hulladékvadászunk, Budapest XIII. kerületében.

Frissítve VI.
2019.08.15.

A helyszínről egy újabb bejelentés egy újabb bejelentőtől, de megoldás nincs. A terület tulajdonosa a korábbi bejelentések hatására felszólítást is kapott, de a hulladék még mindig ott van és egyre több:
„Tisztelt Cím! Szeretnénk bejelentést tenni,mert a helyzet tarthatatlan.Folyamatos szemétlerakás folyik a feltüntetett helyen,Az ablakunk pont a szemét hegyre néz,és büdös,koszos  a környék. A szemét már nem csak az üres telken ,hanem a közterületre is kinyúlik,ezzel akadályozva az utcán a gyalogos közlekedést,. A bejelentést az egész ház nevében teszem,mert már nem tudunk hova fordulni. Sajnos csak 3 képet tudtam feltenni,de látható,hogy milyen állapotok vannak… Köszönettel: a helyi egész lakóközösség”

Dévényi út: A helyszínről érkezett bejelentés 2019.08.13-án.

Dévényi út: A helyszínről érkezett bejelentés 2019.08.13-án.

Köszönjük az újabb bejelentés, továbbítjuk az illetékeshez.


Frissítve V.
2019.02.02.

Az illetékes önkormányzat az alábbi tájékoztatást adta
„Köszönjük, hogy a bejelentést eljuttatta a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. részére. A magántelken található illegális hulladékról tudomásunk van, a kerületi Polgármesteri Hivatal Építésügyi Osztályának tájékoztatása alapján hatósági eljárás során kötelezték a tulajdonost a telek kitakarítására. Amennyiben a tulajdonos nem tesz eleget a felszólításnak, úgy hatósági intézkedés keretében történik meg a hulladék elszállítása, melynek várható időpontjáról nincsen információnk. „

Köszönjük a munkájukat és a közreműködést a hulladékprobléma megoldásában.


Frissítve IV.
2019.01.13.

A bejelentő aloldalunkra érkezett a bejelentés a helyszínről, ami ide kattintva elérhető.

Köszönjük!


Frissítve III.
2018.11.27.

Budapest XIII. kerületéből erről a helyszínről már több bejelentést kaptunk, de hulladékprobléma azóta is megoldatlan. Vajon mi lehet ennek az oka?
„Tisztelt Hölgyem /Uram! Szeretnék segítséget kérni egy illegális szemét lerakás megszüntetésében 13 kerület Dévényi út és Mór utca sarkán található telken most már tényleg katasztrófa és fontos lenne a segítségük.”

Továbbítjuk ismét a Dévényi úti hulladékkrízissel kapcsolatos a bejelentést az illetékeseknek.


Frissítve II.
2018.09.01.

Újabb és újabb bejelentések érkeznek a helyszínről, amit ismét továbbítunk az illetékes önkormányzatnak. 

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hölgyem /Uram! Kérem segítsenek ezt a illegális szemétlerakó helye megszüntetésében.”

A kép 2018.09.01. készítésű.

A kép 2018.09.01. készítésű.

Reméljük a hulladékprobléma hamarosan megoldásra kerül.


Frissítve
2018.08.14.

Újabb bejelentés érkezett a helyszínről, amit ismét továbbítunk az illetékes önkormányzatnak. Sajnos a képek tanulsága szerint a hulladékprobléma fokozódik, már az utcára is „kifolyik” a szemét.

A bejelentés szövege
„Üdvözletem! Szeretném bejelenteni ezt a tarthatatlan állapotot,,Nem látunk át a szeméttől,és már a parkolóban is van,az út szélén,,Napról napra nagyon szeméthalmaz,sitt,bútor stb. Ablakon kinézve ez a látvány fogad..Nem beszélve a patkányokról. A hely a Dévényi és Mór utca sarkán található,ez egy üres telek.. A képek feltöltése óta,csak nőtt a szemét…..Köszönöm a segítségüket..”

Továbbítjuk a bejelentést az illetékes önkormányzatnak.


Korábban
2018.07.28.

A bejelentő segítségünket kéri a lerakat felszámolásában. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! 13 kerület Dévényi út 6 száma állati üres telken található háztartási és bontási hulladék. Kérem segítsenek ennek felszámolásában.“

A bejelentés időpontja: 2018.07.21. – A bejelentés közel 1 héttel később publikáltuk, aminek oka itt olvasható.

Hulladék jellege: kommunális, építési.

Helyszín/GPS: Budapest, Dévényi u. 6, 1135

[codepeople-post-map]

A Dévényi út helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...