Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Illegális isaszegi hulladékdepó Nagytarcsa szomszédságában

Illegális isaszegi hulladékdepó helyszínéről érkezett bejelentés, ahol többnyire építési és kommunális hulladék található.

A napokban érkezett egy másik bejelentés Isaszegről, ami közel 1 kilométeres körzeten belülre esik. A településről beérkezett korább bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Nagytarcsáról Isaszeg felé vezető 3102-es út, 10-es km-től 100m-rel Nagytarcsa felé, egy szántóföldi bejárónál találtam ezt a szemétkupacot.
Többnyire építési hulladék, de kommunális is van jócskán.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.23.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS:  47.524368, 19.333198

Az illegális isaszegi hulladékdepó helyszínével kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek