Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szederfa sor végén illegális hulladék - Hulladekvadasz.hu

Szederfa sor végén illegális hulladék

Szederfa sor végén egy folyton gyarapodó illegális hulladéklerakatot talált az arra járó hulladékvadászunk. Keserűen hozzátetette: „Szép új világ”.

Moha településéről már többször kaptunk bejelentést, de sajnos eddig jó híreket még nem kaptunk visszajelzésként. A korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Szerkesztők! Tavaly ősszel, majd idén tavasszal is jeleztem a Fvárról Moha felé vezető zöld jelzésű turistaút melletti „látványosságokat”. 5-6 helyszínen is kommunális hulladék, építési törmelék. Nos ezek a lerakatok a mai napig léteznek, sőt némelyikük szépen gyarapszik. Ma ugyanezen az úton egy újabb lerakatra bukkantam. „Szép új világ”.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.24.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS:  47.227860, 18.352100

[codepeople-post-map]

A Szederfa sor végén lévő illegális hulladéklerakattal kapcsolatos bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...