Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kiscelli Parkerdő sütögetős szemetes táborhelye - Hulladekvadasz.hu

Kiscelli Parkerdő sütögetős szemetes táborhelye

A Kiscelli Parkerdő táborhelyéről kaptunk bejelentés, ami nem csak szemetes, hanem rendszeresen tábor tűzet is gyújtanak. Nyáron ez tiltott.

Kimondottan azért, mert a kiszáradt környezetben a tűz hamar terjed és megállíthatatlanul emészt fel szinte mindent, ami útjába kerül. Óbudáról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kiscelli Parkerdőben a kijelölt sütögetős helyen ismét a gyarló ember nyomai nagy mennyiségben. a domb tetejéről készült a fotó, ezért sajnos nem is lászik mennyire szemetes a hely. Köszönettel.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.25.

Hulladék jellege: háztartási.

Helyszín/GPS:  47.535244, 19.030511

[codepeople-post-map]

A Kiscelli Parkerdő helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...