Kiscelli Parkerdő sütögetős szemetes táborhelye

A Kiscelli Parkerdő táborhelyéről kaptunk bejelentés, ami nem csak szemetes, hanem rendszeresen tábor tűzet is gyújtanak. Nyáron ez tiltott.

Kimondottan azért, mert a kiszáradt környezetben a tűz hamar terjed és megállíthatatlanul emészt fel szinte mindent, ami útjába kerül. Óbudáról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Kiscelli Parkerdőben a kijelölt sütögetős helyen ismét a gyarló ember nyomai nagy mennyiségben. a domb tetejéről készült a fotó, ezért sajnos nem is lászik mennyire szemetes a hely. Köszönettel.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.25.

Hulladék jellege: háztartási.

Helyszín/GPS:  47.535244, 19.030511

A Kiscelli Parkerdő helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet