Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hála és köszönet az érdi Kócsag utcából

Hála és köszönet! – Az, ami a hulladékvadászoknak mindenképpen kijár, hiszen országos tevékenységünket mindenféle rendszeres támogatás nélkül végezzük.

A tevékenységünket önzetlen módon, egyéni érdekektől mentesen, csakis a környezetvédelemért tesszük, a munkánkkal segítve a honfitársainkat, segítve állami szervezeteinket. A két és féléves munkásságunk alatt rengeteg sikert értünk el. A JÖN Alapítványunkkal – aki a hulladekvadasz.hu üzemeltetője – a bejegyzése óta eltelt egy évben több komoly díjat nyertünk el.

Célunk a magyarországi valós környezetvédelem együttműködve a mindenkori Magyar Állammal és honfitársaink segítése.

A Kócsag utcai katasztrofális állapotok, a helyiek kálváriája a napokban ért véget. Hosszú évek bosszúsága, feljelentgetések és rengeteg szenvedés után végre tiszta környezetben élhetnek. Az egyik lakó köszönőlevélben hálálta meg közreműködésünket, ami a következőképpen szól:

Kedves Szerkesztőség és összes mindenki, aki segített ebben és szerkeszti honlapot!

Hálás köszönetünk! Az önkormányzat rámozdulását egyedül nektek köszönhetjük.

Elismerésünk, mert hosszú évek kilátástalansága, bejelentések tucatjai után egyes egyedül, a hulladékvadász népszerűségének, honlapotok feltornászott látogatottságának, a környezetvédelem terén alig pislákoló nyilvánosság nyomatékának köszönhető végső soron ez a kertvárosi siker.

A Kócsag utcai állapotok a bejelentés alkalmával és annak megoldása közel három hónap után. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Kócsag utcai állapotok a bejelentés alkalmával és annak megoldása közel három hónap után. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Most, hogy általatok rámozdult a helyi PR. és elég sok munkát fektettek be a terület megtisztításába a városi cégek, megnyílt a remény, hogy meg is őrzik a régi bakterház és a szervizút tisztaságát a töltésláb alatt (ami még öt méter sávban eleve MÁV terület). Reméljük, hogy nem hagyják ebek harmincadjára, hogy ismét elveszteni az önkényesek kezei közt a megtisztított telket. A MÁV fakitermelését és árokfelszabadítását is nagyon szeretnénk mielőbb megmutatni nektek, addig is

HÁLA és KÖSZÖNET!

Azt se tudom a lelkesedéstől, hogy hová dobálgassam fel nektek a süvegem. Igazi zöld-angyalok vagytok!

A hulladekvadasz.hu a lakosság és az önkormányzatok közt tolmácsfunkciót lát el, segítve ezzel a kialakult környezeti és természeti problémákat. A probléma megoldása ténylegesen a helyi önkormányzatnak köszönhető és a MÁV közreműködésének, akik költséget nem kímélve megoldották Érd kertvárosában kialakult komoly hulladékproblémát.

Légy Te is Hulladékvadász!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek