Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hála és köszönet az érdi Kócsag utcából - Hulladekvadasz.hu

Hála és köszönet az érdi Kócsag utcából

Hála és köszönet! – Az, ami a hulladékvadászoknak mindenképpen kijár, hiszen országos tevékenységünket mindenféle rendszeres támogatás nélkül végezzük.

A tevékenységünket önzetlen módon, egyéni érdekektől mentesen, csakis a környezetvédelemért tesszük, a munkánkkal segítve a honfitársainkat, segítve állami szervezeteinket. A két és féléves munkásságunk alatt rengeteg sikert értünk el. A JÖN Alapítványunkkal – aki a hulladekvadasz.hu üzemeltetője – a bejegyzése óta eltelt egy évben több komoly díjat nyertünk el.

Célunk a magyarországi valós környezetvédelem együttműködve a mindenkori Magyar Állammal és honfitársaink segítése.

A Kócsag utcai katasztrofális állapotok, a helyiek kálváriája a napokban ért véget. Hosszú évek bosszúsága, feljelentgetések és rengeteg szenvedés után végre tiszta környezetben élhetnek. Az egyik lakó köszönőlevélben hálálta meg közreműködésünket, ami a következőképpen szól:

Kedves Szerkesztőség és összes mindenki, aki segített ebben és szerkeszti honlapot!

Hálás köszönetünk! Az önkormányzat rámozdulását egyedül nektek köszönhetjük.

Elismerésünk, mert hosszú évek kilátástalansága, bejelentések tucatjai után egyes egyedül, a hulladékvadász népszerűségének, honlapotok feltornászott látogatottságának, a környezetvédelem terén alig pislákoló nyilvánosság nyomatékának köszönhető végső soron ez a kertvárosi siker.

A Kócsag utcai állapotok a bejelentés alkalmával és annak megoldása közel három hónap után. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A Kócsag utcai állapotok a bejelentés alkalmával és annak megoldása közel három hónap után. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Most, hogy általatok rámozdult a helyi PR. és elég sok munkát fektettek be a terület megtisztításába a városi cégek, megnyílt a remény, hogy meg is őrzik a régi bakterház és a szervizút tisztaságát a töltésláb alatt (ami még öt méter sávban eleve MÁV terület). Reméljük, hogy nem hagyják ebek harmincadjára, hogy ismét elveszteni az önkényesek kezei közt a megtisztított telket. A MÁV fakitermelését és árokfelszabadítását is nagyon szeretnénk mielőbb megmutatni nektek, addig is

HÁLA és KÖSZÖNET!

Azt se tudom a lelkesedéstől, hogy hová dobálgassam fel nektek a süvegem. Igazi zöld-angyalok vagytok!

A hulladekvadasz.hu a lakosság és az önkormányzatok közt tolmácsfunkciót lát el, segítve ezzel a kialakult környezeti és természeti problémákat. A probléma megoldása ténylegesen a helyi önkormányzatnak köszönhető és a MÁV közreműködésének, akik költséget nem kímélve megoldották Érd kertvárosában kialakult komoly hulladékproblémát.

Légy Te is Hulladékvadász!

You may also like...