Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tonnányi építési hulladék az érdi Zengő utcában - Hulladekvadasz.hu

Tonnányi építési hulladék az érdi Zengő utcában

Tonnányi építési hulladék található az érdi Zengő utcában. A bejelentő állítása szerint az utcában több építkezés is zajlik, ami gyanakvásra ad okot.

Frissítve
2018.08.06.

A bejelentéstől az alábbi tájékoztatást kaptuk:
„Köszönöm a gyors intézkedést és a segítséget! A mai napon elszállították a hulladékot. Kellemes estét!”

Hogy is történt a bejelentés megoldás?
Mi megkaptuk a bejelentést a bejelentőtől, amit továbbítottunk Érd Önkormányzatának és a településen az illegális hulladéklerakások feltérképezésével foglalkozó Érd Polgárőrségének. A megkeresés hatására a polgárőrség vezetője telefonon egyeztetett a bejelentővel a helyszínnel kapcsolatban. A terület ma már teljes mértékben tiszta.

Gratulálunk a takarítást megrendelő, elvégző szerveknek a terület megtisztításáért. Ha még több hasonló megoldott helyszínről számolhassunk be, kérjük támogasd az oldalunkat üzemeltető alapítványt, ide kattintva.


Korábban
2018.07.31.

A helyszín szomszédságában Natura 2000-es természetvédelmi területek találhatóak, de a lerakat nincs ezen területeken. Érd városából érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az elmúlt pár hétben került ide hatalmas mennyiségű építési hulladék. Ez a Zengő utca alsó zsákutca részén,szinte a legvégén jobbra található.Az utcában jelenleg is több építkezés zajlik. Elszomorító, hogy (valószínűleg) az építő cég azon spórol, hogy az építés során keletkezett hulladéktól ilyen formában szabadul meg. A helyszín: 2030 Érd Zengő utca alsó végen jobbra a természetvédelmi területen.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.31.

Hulladék jellege: építési hulladék.

Helyszín/GPS:  47.397752, 18.862896

[codepeople-post-map]

A tonnányi építési hulladék érdi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...