Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tonnányi építési hulladék az érdi Zengő utcában

Tonnányi építési hulladék található az érdi Zengő utcában. A bejelentő állítása szerint az utcában több építkezés is zajlik, ami gyanakvásra ad okot.

Frissítve
2018.08.06.

A bejelentéstől az alábbi tájékoztatást kaptuk:
“Köszönöm a gyors intézkedést és a segítséget! A mai napon elszállították a hulladékot. Kellemes estét!”

Hogy is történt a bejelentés megoldás?
Mi megkaptuk a bejelentést a bejelentőtől, amit továbbítottunk Érd Önkormányzatának és a településen az illegális hulladéklerakások feltérképezésével foglalkozó Érd Polgárőrségének. A megkeresés hatására a polgárőrség vezetője telefonon egyeztetett a bejelentővel a helyszínnel kapcsolatban. A terület ma már teljes mértékben tiszta.

Gratulálunk a takarítást megrendelő, elvégző szerveknek a terület megtisztításáért. Ha még több hasonló megoldott helyszínről számolhassunk be, kérjük támogasd az oldalunkat üzemeltető alapítványt, ide kattintva.


Korábban
2018.07.31.

A helyszín szomszédságában Natura 2000-es természetvédelmi területek találhatóak, de a lerakat nincs ezen területeken. Érd városából érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Az elmúlt pár hétben került ide hatalmas mennyiségű építési hulladék. Ez a Zengő utca alsó zsákutca részén,szinte a legvégén jobbra található.Az utcában jelenleg is több építkezés zajlik. Elszomorító, hogy (valószínűleg) az építő cég azon spórol, hogy az építés során keletkezett hulladéktól ilyen formában szabadul meg. A helyszín: 2030 Érd Zengő utca alsó végen jobbra a természetvédelmi területen.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.31.

Hulladék jellege: építési hulladék.

Helyszín/GPS:  47.397752, 18.862896

A tonnányi építési hulladék érdi helyszínéről beérkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek