Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Kálvária sugárút orrfacsaróan büdös szemétdombja - Hulladekvadasz.hu

Kálvária sugárút orrfacsaróan büdös szemétdombja

A szegedi Kálvária sugárút orrfacsaróan büdös szemétdombjáról kaptunk bejelentést, ahol patkányok és egyéb kártevők is már megtalálhatóak.

A bejelentő már több helyen jelentette az akár súlyos közegészségügyi veszélyekkel járó problémás helyszínt, de eddig állítása szerint nem történt előrelépés az ügyben. A helyszín vélhetően magánterület így az illetékes hatóság első körben csak felszólítással élhet a tulajdonos ellen. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

Jól becsomagolt szemeteszsákok és hulladék a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Jól becsomagolt szemeteszsákok és hulladék a helyszínen. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Cím! A Kálvária sugár úton vagyunk. A szomszédságban egy üres telek van, ahová feltehetően a hajléktalanok rendszeresen piszkítanak és hordják a szemetet.

Használt ruhák minden mennyiségben a szemétdombon. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Használt ruhák minden mennyiségben a szemétdombon. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A szemét már olyan mennyiségű és olyan szagú ami zavaró már mindenkinek, a járókelő emberekről nem is beszélve amikor séta közben megcsapja orrukat a bűz ami a hulladékból és ürülékből terjed.

A közterület felügyelőség nem tehet semmit- mondták mikor bejelentettük a kellemetlenséget, pedig a szemét ronda, büdös és patkány, légy és egyéb kártevő csalogató is a hajléktalanok rendszeres látogatása mellett. Segítséget szeretnénk kérni, mert ahogy telik az idő ez egyre rosszabb.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.02.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 6725 Szeged Kálvária sgt 52 szám.

[codepeople-post-map]

Kálvária sugárút bűzös illegális hulladéklerakátának a helyszínéről kapott bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...