Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Elhagyott hűtőszekrény Szekszárd 56-os útja mentén

Elhagyott hűtőszekrény Szekszárd 56-os útja mentén – írja a bejelentő bejelentésében. Állítása szerint az illetékeseknél is bejelenti a problémát.

Frissítve
2018.08.28.

Szekszárd MJV Önkormányzata az alábbi tájákoztatást adta számunkra:
“Tájékoztatom, hogy Szekszárd MJV Önkormányzatához megérkezett a hulladekvadasz.hu-ra érkezett illegális hulladéklerakásokra vonatkozó bejelentések. Három aktuális bejelentést találtam: elhagyott hűtőszekrényt az 56-os út mellett, a Szekszárdi Szőlőhegyi szemétkupacot és a Szekszárdi erdei sétára vonatkozóan. 

Ezeknek a bejelentéseknek helyszíni szemlén utánajártunk majd ezt követően múlt héten kiadtuk a kollégáinknak, hogy gyűjtsék össze a szemetet és szállítsák azt el. A mai napon jelentette készre a munkát a kollégám. Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.”

Köszönjük Szekszárd Önkormányzatának hulladékproblémák megoldását.


Korábban
2018.08.04.

A településről már nem az első bejelentés ez. Korábbiak ide kattintva érhetőek el. A hűtőszekrények elektromos hulladéknak minősülnek, amik a nagy kalapban a veszélyes hulladékok kategóriáját erősítik.

A bejelentés szövege
“Üdvözletem! A képeken látható hűtőszekrényen szintén Szekszárdon akadt meg a szemem, ez a központból kifelé jövet, az Ebespuszta buszmegálló ellőtt, az 56-os úttal párhuzamos kerékpárút szélén melletti zöldterületen lett ott hagyva. Legjobb tudomásom szerint veszélyes hulladéknak minősül, a benne lévő nyomás alatti, egészségre káros gáz miatt. Ezt úgyszintén be tervezem jelenteni személyesen is, amint megtalálom az illetékes hatóságot.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.30.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 46.320393, 18.697064

Az elhagyott hűtőszekrény szekszárdi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek