Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Elhagyott hűtőszekrény Szekszárd 56-os útja mentén - Hulladekvadasz.hu

Elhagyott hűtőszekrény Szekszárd 56-os útja mentén

Elhagyott hűtőszekrény Szekszárd 56-os útja mentén – írja a bejelentő bejelentésében. Állítása szerint az illetékeseknél is bejelenti a problémát.

Frissítve
2018.08.28.

Szekszárd MJV Önkormányzata az alábbi tájákoztatást adta számunkra:
„Tájékoztatom, hogy Szekszárd MJV Önkormányzatához megérkezett a hulladekvadasz.hu-ra érkezett illegális hulladéklerakásokra vonatkozó bejelentések. Három aktuális bejelentést találtam: elhagyott hűtőszekrényt az 56-os út mellett, a Szekszárdi Szőlőhegyi szemétkupacot és a Szekszárdi erdei sétára vonatkozóan. 

Ezeknek a bejelentéseknek helyszíni szemlén utánajártunk majd ezt követően múlt héten kiadtuk a kollégáinknak, hogy gyűjtsék össze a szemetet és szállítsák azt el. A mai napon jelentette készre a munkát a kollégám. Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.”

Köszönjük Szekszárd Önkormányzatának hulladékproblémák megoldását.


Korábban
2018.08.04.

A településről már nem az első bejelentés ez. Korábbiak ide kattintva érhetőek el. A hűtőszekrények elektromos hulladéknak minősülnek, amik a nagy kalapban a veszélyes hulladékok kategóriáját erősítik.

A bejelentés szövege
„Üdvözletem! A képeken látható hűtőszekrényen szintén Szekszárdon akadt meg a szemem, ez a központból kifelé jövet, az Ebespuszta buszmegálló ellőtt, az 56-os úttal párhuzamos kerékpárút szélén melletti zöldterületen lett ott hagyva. Legjobb tudomásom szerint veszélyes hulladéknak minősül, a benne lévő nyomás alatti, egészségre káros gáz miatt. Ezt úgyszintén be tervezem jelenteni személyesen is, amint megtalálom az illetékes hatóságot.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.30.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 46.320393, 18.697064

[codepeople-post-map]

Az elhagyott hűtőszekrény szekszárdi helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...