Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szekszárdi Szőlőhegy szemétkupacai az erdőben - Hulladekvadasz.hu

Szekszárdi Szőlőhegy szemétkupacai az erdőben

A szekszárdi Szőlőhegy erdejét szemétkupacok egész sora lepi el. A bejelentő hulladékvadászunk mindezt kutyasétáltatás közben vette észre.

Frissítve
2018.08.28.

Szekszárd MJV Önkormányzata az alábbi tájákoztatást adta számunkra:
„Tájékoztatom, hogy Szekszárd MJV Önkormányzatához megérkezett a hulladekvadasz.hu-ra érkezett illegális hulladéklerakásokra vonatkozó bejelentések. Három aktuális bejelentést találtam: elhagyott hűtőszekrényt az 56-os út mellett, a Szekszárdi Szőlőhegyi szemétkupacot és a Szekszárdi erdei sétára vonatkozóan. 

Ezeknek a bejelentéseknek helyszíni szemlén utánajártunk majd ezt követően múlt héten kiadtuk a kollégáinknak, hogy gyűjtsék össze a szemetet és szállítsák azt el. A mai napon jelentette készre a munkát a kollégám. Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.”

Köszönjük Szekszárd Önkormányzatának hulladékproblémák megoldását.


Korábban
2018.08.04.

Nagyszerű kiránduló hely is lehetne a szőlőhegy, ha nem esne hanyatt az ember a szeméttől. A kép adta látvány magáért beszél. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdvözletem! Szekszárd Szőlőhegyen, a Szőlőhegy u 116. alatti házzal szemközti, dombtetőre vezető úton, kutyasétáltatás közben, a megadott EOV koordinátákon vettem észre, hogy valaki szeméttelepnek nézte az erdőt (az út bal oldalán). Megköszönném, ha a bejelentésem eljutna az illetékes hatósághoz, de azért a napokban személyesen is megteszem a bejelentést, hátha lépés történik az ügyben.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.30.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 46.311313, 18.668668

[codepeople-post-map]

A szekszárdi Szőlőhegy helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...