Szekszárdi Szőlőhegy szemétkupacai az erdőben

A szekszárdi Szőlőhegy erdejét szemétkupacok egész sora lepi el. A bejelentő hulladékvadászunk mindezt kutyasétáltatás közben vette észre.

Nagyszerű kiránduló hely is lehetne a szőlőhegy, ha nem esne hanyatt az ember a szeméttől. A kép adta látvány magáért beszél. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdvözletem! Szekszárd Szőlőhegyen, a Szőlőhegy u 116. alatti házzal szemközti, dombtetőre vezető úton, kutyasétáltatás közben, a megadott EOV koordinátákon vettem észre, hogy valaki szeméttelepnek nézte az erdőt (az út bal oldalán). Megköszönném, ha a bejelentésem eljutna az illetékes hatósághoz, de azért a napokban személyesen is megteszem a bejelentést, hátha lépés történik az ügyben.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.30.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 46.311313, 18.668668

A szekszárdi Szőlőhegy helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet