Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szekszárdi Szőlőhegy szemétkupacai az erdőben

A szekszárdi Szőlőhegy erdejét szemétkupacok egész sora lepi el. A bejelentő hulladékvadászunk mindezt kutyasétáltatás közben vette észre.

Frissítve
2018.08.28.

Szekszárd MJV Önkormányzata az alábbi tájákoztatást adta számunkra:
“Tájékoztatom, hogy Szekszárd MJV Önkormányzatához megérkezett a hulladekvadasz.hu-ra érkezett illegális hulladéklerakásokra vonatkozó bejelentések. Három aktuális bejelentést találtam: elhagyott hűtőszekrényt az 56-os út mellett, a Szekszárdi Szőlőhegyi szemétkupacot és a Szekszárdi erdei sétára vonatkozóan. 

Ezeknek a bejelentéseknek helyszíni szemlén utánajártunk majd ezt követően múlt héten kiadtuk a kollégáinknak, hogy gyűjtsék össze a szemetet és szállítsák azt el. A mai napon jelentette készre a munkát a kollégám. Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.”

Köszönjük Szekszárd Önkormányzatának hulladékproblémák megoldását.


Korábban
2018.08.04.

Nagyszerű kiránduló hely is lehetne a szőlőhegy, ha nem esne hanyatt az ember a szeméttől. A kép adta látvány magáért beszél. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Üdvözletem! Szekszárd Szőlőhegyen, a Szőlőhegy u 116. alatti házzal szemközti, dombtetőre vezető úton, kutyasétáltatás közben, a megadott EOV koordinátákon vettem észre, hogy valaki szeméttelepnek nézte az erdőt (az út bal oldalán). Megköszönném, ha a bejelentésem eljutna az illetékes hatósághoz, de azért a napokban személyesen is megteszem a bejelentést, hátha lépés történik az ügyben.”

A bejelentés időpontja: 2018.07.30.

Hulladék jellege: háztartási, építési.

Helyszín/GPS: 46.311313, 18.668668

A szekszárdi Szőlőhegy helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek