Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
BMW rendszám nélkül a Dombóvári úton - Hulladekvadasz.hu

BMW rendszám nélkül a Dombóvári úton

Egy BMW rendszám nélkül vesztegel az újbudai Dombóvári úton. Vajon ki hagyta ott, miért nincs rajta rendszám? Talán lopott? Nem tudjuk!

Viszont annyi biztos, hogy ott van és foglalja az értékes párokolóhelyet az arra járók elől. A Kresz szerint rendszám nélkül nem lehet közterületen autó.

“A KRESZ előírása szerint azt a hatósági jelzéssel (pl. rendszám) nem rendelkező járművet, amely a közúti forgalomban csak ilyen jelzéssel vehet részt, főútvonalon tilos, mellékútvonalon – közterülethasználati engedély nélkül – legfeljebb 10 napig szabad tárolni. Az úton e rendelkezések megszegésével tárolt járművet a rendőrség, a közterület felügyelet, a közút kezelője – a tulajdonos költségére – eltávolíthatja.”

A bejelentés szövege
„Sziasztok Hulladékvadászok! Elhagyott autó rendszám nélkül, nem tudom mióta állhat ott.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.07.

Hulladék jellege: rendszám nélküli autó

Helyszín/GPS:Budapest, Dombóvári út 17, 1117

[codepeople-post-map]

A BMW rendszám nélkül egyértelműen szabály ellenesen van a helyszínen ezért a bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...