Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Búvár-tó trafóállomása mellett hulladéklerakat

A szegedi Búvár-tó trafóállomása mellett – vélhetően – illegális hulladéklerakás, főként lom jellegű hulladék található. Nem hiányzik senkinek?

Gyakoriak az ilyen ott felejtett lomok a csongrádi megyeszékhelyen. Legutóbb egy tévét dobtak ki az ablakon és hagyták szétrobbanva a járdán ismeretlenek. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Egy hulladék lerakatra bukkantam Szegeden a Rókusi körút 33 és 35 mögötti parkban. Talán egy trafó állomás a kis zöld épület. A hulladék jellege lom. Sőt kicsivel arrébb bebútorozták a szegedi Rókusi körutat egy kis lommal építési hulladékkal, a Rókusi krt. 23.-nál. Köszönjük a jelentést az illetékes szervek  felé.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: uszadékfa, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 46.266396, 20.130961

A szegedi Búvár-tó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet