Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Búvár-tó trafóállomása mellett hulladéklerakat - Hulladekvadasz.hu

Búvár-tó trafóállomása mellett hulladéklerakat

A szegedi Búvár-tó trafóállomása mellett – vélhetően – illegális hulladéklerakás, főként lom jellegű hulladék található. Nem hiányzik senkinek?

Gyakoriak az ilyen ott felejtett lomok a csongrádi megyeszékhelyen. Legutóbb egy tévét dobtak ki az ablakon és hagyták szétrobbanva a járdán ismeretlenek. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
„Sziasztok! Egy hulladék lerakatra bukkantam Szegeden a Rókusi körút 33 és 35 mögötti parkban. Talán egy trafó állomás a kis zöld épület. A hulladék jellege lom. Sőt kicsivel arrébb bebútorozták a szegedi Rókusi körutat egy kis lommal építési hulladékkal, a Rókusi krt. 23.-nál. Köszönjük a jelentést az illetékes szervek  felé.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: uszadékfa, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 46.266396, 20.130961

[codepeople-post-map]

A szegedi Búvár-tó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...