Búvár-tó trafóállomása mellett hulladéklerakat

A szegedi Búvár-tó trafóállomása mellett – vélhetően – illegális hulladéklerakás, főként lom jellegű hulladék található. Nem hiányzik senkinek?

Gyakoriak az ilyen ott felejtett lomok a csongrádi megyeszékhelyen. Legutóbb egy tévét dobtak ki az ablakon és hagyták szétrobbanva a járdán ismeretlenek. Szegedről érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Sziasztok! Egy hulladék lerakatra bukkantam Szegeden a Rókusi körút 33 és 35 mögötti parkban. Talán egy trafó állomás a kis zöld épület. A hulladék jellege lom. Sőt kicsivel arrébb bebútorozták a szegedi Rókusi körutat egy kis lommal építési hulladékkal, a Rókusi krt. 23.-nál. Köszönjük a jelentést az illetékes szervek  felé.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: uszadékfa, kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 46.266396, 20.130961

A szegedi Búvár-tó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet