Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szépvölgy Szépvölgyi út nem szép hulladéklerakata - Hulladekvadasz.hu

Szépvölgy Szépvölgyi út nem szép hulladéklerakata

Szépvölgy Szépvölgyi út egy egyáltalán nem szép hulladéklerakatára lelt a II. kerületi hulladékvadászunk. Ez tényleg ocsmányul néz ki.

Frissítve
2018.08.14.

Az illetékes önkormányzat az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban
„Tisztelt Hulladékvadászok! A Budapest II. kerület közigazgatási területein illegálisan elhelyezett hulladékot a Hivatallal szerződésben álló Vállalkozó – bejelentést követően és a lerakást végzők ellen bizonyíték hiányában– elszállítja. A bejelentésében feltüntetett helyszínen elhelyezett hulladék elszállítását 2018. augusztus 10-én a Környezetvédelmi Osztály kiadta a vállalkozónak, akinek 72 óra áll rendelkezésére az intézkedésre. A Vállalkozó tájékoztatott, hogy a Szépvölgyi út végén lévő területen elhagyott vegyes háztartási hulladékkal teli zsákokat 2018. augusztus 11-én elszállították.”

Köszönjük Budapest II. kerületi önkormányzatának a villámgyors problémamegoldást. További jó munkát kívánunk nekik.


Korábban
2018.08.08.

A környékről már több bejelentést kaptunk, hasonlóakat, a képen láthatón. Sajnos sokan még ma is azt hiszik, hogy az erdő egy legális szemétlerakó hely. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Kommunális hulladék szép mennyiségben az erdő lágy ölén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kommunális hulladék szép mennyiségben az erdő lágy ölén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Szépvölgyi út legvégén, a földúton kb 30m-t haladva a természetvédelmi terület táblánál, baloldalt. Koordináták: 47.5483333, 18.9888889”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.5483333, 18.9888889

[codepeople-post-map]

Budapest II. kerületének Szépvölgy Szépvölgyi út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...