Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szépvölgy Szépvölgyi út nem szép hulladéklerakata

Szépvölgy Szépvölgyi út egy egyáltalán nem szép hulladéklerakatára lelt a II. kerületi hulladékvadászunk. Ez tényleg ocsmányul néz ki.

Frissítve
2018.08.14.

Az illetékes önkormányzat az alábbi tájékoztatást adta a bejelentéssel kapcsolatban
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Budapest II. kerület közigazgatási területein illegálisan elhelyezett hulladékot a Hivatallal szerződésben álló Vállalkozó – bejelentést követően és a lerakást végzők ellen bizonyíték hiányában– elszállítja. A bejelentésében feltüntetett helyszínen elhelyezett hulladék elszállítását 2018. augusztus 10-én a Környezetvédelmi Osztály kiadta a vállalkozónak, akinek 72 óra áll rendelkezésére az intézkedésre. A Vállalkozó tájékoztatott, hogy a Szépvölgyi út végén lévő területen elhagyott vegyes háztartási hulladékkal teli zsákokat 2018. augusztus 11-én elszállították.”

Köszönjük Budapest II. kerületi önkormányzatának a villámgyors problémamegoldást. További jó munkát kívánunk nekik.


Korábban
2018.08.08.

A környékről már több bejelentést kaptunk, hasonlóakat, a képen láthatón. Sajnos sokan még ma is azt hiszik, hogy az erdő egy legális szemétlerakó hely. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

Kommunális hulladék szép mennyiségben az erdő lágy ölén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Kommunális hulladék szép mennyiségben az erdő lágy ölén. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Szépvölgyi út legvégén, a földúton kb 30m-t haladva a természetvédelmi terület táblánál, baloldalt. Koordináták: 47.5483333, 18.9888889”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.5483333, 18.9888889

Budapest II. kerületének Szépvölgy Szépvölgyi út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek