Hárosi Duna-part, ahol a szemét az úr

A hárosi Duna-part is a szemetelők áldozatává vált. A bejelentő szerint komplett franciaágytól kezdve rengeteg lerakott hulladék található a helyszínen.

Nem ritka az ilyen, hogy folyóvizeink mellé az erdős sávba hordják a szemetet ismeretlenek. Korábban a Nagytétényi Kastélymúzeum szomszédságában húzódó dunai ártérben volt fellelhető rengeteg szemét,  amit az illetékes szervek nagy sikerrel felszámoltak. Továbbá a területet lezárták a szemetelők elől.

A bejelentés szövege
“Sziasztok, ma a kisfiammal bringáztunk a hárosi Duna parton és rengeteg lerakott szemetet találtunk, még egy komplett franciaágyat is… Mellékelek képeket. Üdv!”

A bejelentés időpontja: 2018.07.20.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.391067, 19.014163

A hárosi Duna-part helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet