Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Hárosi Duna-part, ahol a szemét az úr

A hárosi Duna-part is a szemetelők áldozatává vált. A bejelentő szerint komplett franciaágytól kezdve rengeteg lerakott hulladék található a helyszínen.

Nem ritka az ilyen, hogy folyóvizeink mellé az erdős sávba hordják a szemetet ismeretlenek. Korábban a Nagytétényi Kastélymúzeum szomszédságában húzódó dunai ártérben volt fellelhető rengeteg szemét,  amit az illetékes szervek nagy sikerrel felszámoltak. Továbbá a területet lezárták a szemetelők elől.

A bejelentés szövege
“Sziasztok, ma a kisfiammal bringáztunk a hárosi Duna parton és rengeteg lerakott szemetet találtunk, még egy komplett franciaágyat is… Mellékelek képeket. Üdv!”

A bejelentés időpontja: 2018.07.20.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.391067, 19.014163

A hárosi Duna-part helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek