Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Hárosi Duna-part, ahol a szemét az úr - Hulladekvadasz.hu

Hárosi Duna-part, ahol a szemét az úr

A hárosi Duna-part is a szemetelők áldozatává vált. A bejelentő szerint komplett franciaágytól kezdve rengeteg lerakott hulladék található a helyszínen.

Nem ritka az ilyen, hogy folyóvizeink mellé az erdős sávba hordják a szemetet ismeretlenek. Korábban a Nagytétényi Kastélymúzeum szomszédságában húzódó dunai ártérben volt fellelhető rengeteg szemét,  amit az illetékes szervek nagy sikerrel felszámoltak. Továbbá a területet lezárták a szemetelők elől.

A bejelentés szövege
„Sziasztok, ma a kisfiammal bringáztunk a hárosi Duna parton és rengeteg lerakott szemetet találtunk, még egy komplett franciaágyat is… Mellékelek képeket. Üdv!”

A bejelentés időpontja: 2018.07.20.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.391067, 19.014163

[codepeople-post-map]

A hárosi Duna-part helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...