Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemétmező a Fogarasi úti Tesco parkolójában

Szemétmező szerűségre lett figyelmes a zuglói bejelentőnk a Fogarasi úti Tesco parkolójában. Valószínűleg a köztéri kukákból a szél kifújta a szemetet.

A terület vélhetően magánterület és a hipermarket gondozásában van. Pár hónapja ezen Tesco parkolójából jelentetettek egy szétbombázott mára már roncsautónak minősülő autót, amiben – az elmondások szerint – egy agresszív hajléktalan élt vagy még ma is él.

A bejelentés szövege
“Üdvözlet! Zugló Fogarasi út , Tesco környéke, hetek óta mindenhol szemét , kukákból ömlik ki. Csak csodálkozom, miért, régen ez nem volt ilyen.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.504142, 19.119359

A szemétmező helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, Tesconak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek