Szemétmező a Fogarasi úti Tesco parkolójában

Szemétmező szerűségre lett figyelmes a zuglói bejelentőnk a Fogarasi úti Tesco parkolójában. Valószínűleg a köztéri kukákból a szél kifújta a szemetet.

A terület vélhetően magánterület és a hipermarket gondozásában van. Pár hónapja ezen Tesco parkolójából jelentetettek egy szétbombázott mára már roncsautónak minősülő autót, amiben – az elmondások szerint – egy agresszív hajléktalan élt vagy még ma is él.

A bejelentés szövege
“Üdvözlet! Zugló Fogarasi út , Tesco környéke, hetek óta mindenhol szemét , kukákból ömlik ki. Csak csodálkozom, miért, régen ez nem volt ilyen.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.504142, 19.119359

A szemétmező helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, Tesconak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet