Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemétmező a Fogarasi úti Tesco parkolójában - Hulladekvadasz.hu

Szemétmező a Fogarasi úti Tesco parkolójában

Szemétmező szerűségre lett figyelmes a zuglói bejelentőnk a Fogarasi úti Tesco parkolójában. Valószínűleg a köztéri kukákból a szél kifújta a szemetet.

A terület vélhetően magánterület és a hipermarket gondozásában van. Pár hónapja ezen Tesco parkolójából jelentetettek egy szétbombázott mára már roncsautónak minősülő autót, amiben – az elmondások szerint – egy agresszív hajléktalan élt vagy még ma is él.

A bejelentés szövege
„Üdvözlet! Zugló Fogarasi út , Tesco környéke, hetek óta mindenhol szemét , kukákból ömlik ki. Csak csodálkozom, miért, régen ez nem volt ilyen.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: kommunális hulladék.

Helyszín/GPS: 47.504142, 19.119359

[codepeople-post-map]

A szemétmező helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak, Tesconak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...