Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pénztárcabarát lakásfelújítás - 63# DIY - Hulladekvadasz.hu

Pénztárcabarát lakásfelújítás – 63# DIY

Pénztárcabarát lakásfelújítás, amire vágysz? Van benned némi kreativitás is? Akkor ez az útmutató pont Neked szól! Ez nem marketingszöveg!

Mint tudjuk nagyságrendileg a munkálatok költségének fele az anyag költség, a másik felét pedig a munkadíj teszi ki. Ezért ha vannak olyan fázisok, amiket mi magunk is bevállalunk, akkor a felújítás költségének 50%-át meg tudjuk spórolni! Sok háztartásban a falak festése is ilyen fázis, és ha szabadra engedjük a fantáziánkat akkor olyan csodaszép falfelületeket hozhatunk létre, mint amilyet Andrea is. Korábbi DIY útmutatóink ide kattintva megtekinthetőek.

Alkotó: Sugár Andrea
Elkészítési idő: 1 nap
Hozzávalók:

  • Csiszoló
  • Harzo T16 alapozó
  • akril festékek
  • ecsetek
  • henger
  • ecsettál
  • létra
  • rongy

Az alkotó gondolatai:

Az első kép azt mutatja amit még ez előtt festettem, de meguntam. Persze a párom gyomor ideggel jár haza mikor mit festek át, most sem maradt el a rosszullét… Majd csak meg szokja már. 🙂

lakásfelújítás

Elkészítése:

Szóval az előző felfestést lecsiszoltam. Aztán kicsit alapoztam, és festettem rá csíkokat mintha tapéta lenne rajta, és akkor amikor már a csíkok meg voltak, festettem fel a színeket amik kissé ódon hatást keltenek.

pénztárcabarát lakásfelújítás

Amikor ezzel meg voltam, akkor festettem fel a virágot, jelen esetben magnóliát mert az most a kedvencem.

pénztárcabarát lakásfelújítás

Persze nálam ez is sűrűn változik, hogy épp mi a kedvencem. Festő lévén, pont ezt élvezzem a festésben, hogy folyton az adott pillanatban , a jelenben, azt festhetem amit épp kedvelek, éppen azt amivel eggyé szeretnék válni.

pénztárcabarát lakásfelújítás

Úgy érzem most, adtam a nappalinak egy olyan új összhatást ezzel a festéssel, hogy talán 4-5 évig most ezt elnézegetem, aztán jövök valami mással. 🙂 (Reméljük nem kell addig várnunk a következő csodára! – a szerkesztőség)

pénztárcabarát lakásfelújítás

Ha Nektek is tetszik Andrea pénztárcabarát ecsettechnikája, ajánljuk még a Pinteresten található „Festés, festmények, rajzok, művészet” táblánkat további inspirálódásra.

Ha Te is beküldenéd alkotásodat, várjuk pályázatodat a kreativhobbikcsoport@gmail.com címre. Tárgymezőben az alábbi cím szerepeljen: Hulladékvadász DIY – saját alkotás neve. A további alkotásokhoz, újrahasznosításhoz sok sikert kíván a Kreatív Hobbik Csoport!

You may also like...