Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Pénztárcabarát lakásfelújítás – 63# DIY

Pénztárcabarát lakásfelújítás, amire vágysz? Van benned némi kreativitás is? Akkor ez az útmutató pont Neked szól! Ez nem marketingszöveg!

Mint tudjuk nagyságrendileg a munkálatok költségének fele az anyag költség, a másik felét pedig a munkadíj teszi ki. Ezért ha vannak olyan fázisok, amiket mi magunk is bevállalunk, akkor a felújítás költségének 50%-át meg tudjuk spórolni! Sok háztartásban a falak festése is ilyen fázis, és ha szabadra engedjük a fantáziánkat akkor olyan csodaszép falfelületeket hozhatunk létre, mint amilyet Andrea is. Korábbi DIY útmutatóink ide kattintva megtekinthetőek.

Alkotó: Sugár Andrea
Elkészítési idő: 1 nap
Hozzávalók:

  • Csiszoló
  • Harzo T16 alapozó
  • akril festékek
  • ecsetek
  • henger
  • ecsettál
  • létra
  • rongy

Az alkotó gondolatai:

Az első kép azt mutatja amit még ez előtt festettem, de meguntam. Persze a párom gyomor ideggel jár haza mikor mit festek át, most sem maradt el a rosszullét… Majd csak meg szokja már. 🙂

lakásfelújítás

Elkészítése:

Szóval az előző felfestést lecsiszoltam. Aztán kicsit alapoztam, és festettem rá csíkokat mintha tapéta lenne rajta, és akkor amikor már a csíkok meg voltak, festettem fel a színeket amik kissé ódon hatást keltenek.

pénztárcabarát lakásfelújítás

Amikor ezzel meg voltam, akkor festettem fel a virágot, jelen esetben magnóliát mert az most a kedvencem.

pénztárcabarát lakásfelújítás

Persze nálam ez is sűrűn változik, hogy épp mi a kedvencem. Festő lévén, pont ezt élvezzem a festésben, hogy folyton az adott pillanatban , a jelenben, azt festhetem amit épp kedvelek, éppen azt amivel eggyé szeretnék válni.

pénztárcabarát lakásfelújítás

Úgy érzem most, adtam a nappalinak egy olyan új összhatást ezzel a festéssel, hogy talán 4-5 évig most ezt elnézegetem, aztán jövök valami mással. 🙂 (Reméljük nem kell addig várnunk a következő csodára! – a szerkesztőség)

pénztárcabarát lakásfelújítás

Ha Nektek is tetszik Andrea pénztárcabarát ecsettechnikája, ajánljuk még a Pinteresten található “Festés, festmények, rajzok, művészet” táblánkat további inspirálódásra.

Ha Te is beküldenéd alkotásodat, várjuk pályázatodat a kreativhobbikcsoport@gmail.com címre. Tárgymezőben az alábbi cím szerepeljen: Hulladékvadász DIY – saját alkotás neve. A további alkotásokhoz, újrahasznosításhoz sok sikert kíván a Kreatív Hobbik Csoport!

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek