Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szeged szelektív hulladékgyűjtő sziget szemete - Hulladekvadasz.hu

Szeged szelektív hulladékgyűjtő sziget szemete

Szeged szelektív hulladékgyűjtő sziget hulladéklerakatos környezetéről érkezett bejelentés a Csongrád megye székhelyéből.

Az alábbi felhívás olvasható a szegedi szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. honlapján 
„A mindenkori hatályos jogszabályi előírásokat szem előtt tartva az Ön lakókörzetében a háztartásában keletkező hasznosítható papír, műanyag, fém és üveg hulladékait a társaságunk által üzemeltetett szelektív hulladékgyűjtő szigeteken van lehetősége elhelyezni.

Kérjük a gyűjtőszigeteken csak a speciális bedobónyíláson keresztül behelyezhető hulladékot dobjon be! A gyűjtősziget mellé semmilyen hulladékot ne helyezzen el, ezzel is hozzájárul a kulturált környezet fennmaradásához. A kommunális (háztartási) hulladékot a már kialakult rendszer szerint mindenki otthon, a saját „kukájába” dobja!

Köszönjük, hogy a szelektív hulladékgyűjtéssel Ön is hozzájárul a hulladékgazdálkodás fejlesztéséhez, a hulladékok okozta környezetterhelés csökkentéséhez, saját lakókörzete környezetminősége javításához. „

Sajnos azt kell látnunk, hogy egyes szegedi állampolgárok még mindig nem értik miről is szól a szelektív hulladékgyűjtés, vagy éppen a felhívást nem tudnák értelmezni, pedig magyarul van. Ajánljuk minden olyan lakosnak a figyelmébe a facebookos szelektív hulladékgyűjtés tematikus csoportunkat, aki esetleg nem biztos a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos tudásában.

Szelektív illegális hulladéklerakásos idill Szegeden is? / Fotó: hulladekvadasz.hu

Szelektív illegális hulladéklerakásos idill Szegeden is? / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
„Tisztelt Hulladékvadászok! Döbbenetes hogy egy forgalmas helyen ezt így le lehet és le meri rakni valaki.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: Szeged, Hont Ferenc utca 5.

[codepeople-post-map]

Szeged szelektív hulladékgyűjtő sziget helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...