Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Barázda út mellett építési hulladék Szigetszentmiklóson - Hulladekvadasz.hu

Barázda út mellett építési hulladék Szigetszentmiklóson

Barázda út mellé építési hulladék került ki Szigetszentmiklós külterületén, ami – a bejelentő állítása szerint – nagyon friss a hulladéklerakat.

A település határait folyamatosan bombázzák a szemetelők különböző hulladéklerakatokkal. Sajnos még ma sincs visszatartó erő. A szemetelők korát éljük!

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Mai napon (2018.08.03.) került kihelyezésre ez a sok beton  és aszfalt törmelék a Barázda uton Csepel és Szigetszentmiklós határán. A közelben a tó partján ez az autó parkolt. Kora délután a szemét még nem volt itt.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.03.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.395708, 19.075767

[codepeople-post-map]

A Barázda út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...