Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Barázda út mellett építési hulladék Szigetszentmiklóson

Barázda út mellé építési hulladék került ki Szigetszentmiklós külterületén, ami – a bejelentő állítása szerint – nagyon friss a hulladéklerakat.

A település határait folyamatosan bombázzák a szemetelők különböző hulladéklerakatokkal. Sajnos még ma sincs visszatartó erő. A szemetelők korát éljük!

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Mai napon (2018.08.03.) került kihelyezésre ez a sok beton  és aszfalt törmelék a Barázda uton Csepel és Szigetszentmiklós határán. A közelben a tó partján ez az autó parkolt. Kora délután a szemét még nem volt itt.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.03.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.395708, 19.075767

A Barázda út helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek