Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Bökényföldi út hulladéklerakata a XVI. kerületben

A Bökényföldi út hulladéklerakatára lett figyelmes Budapest XVI. kerületében egy helyi lakos. Vajon csak őt zavarja vagy már mást is?

A helyszín pontosan a Bökényföldi útról nyíló földút első szakaszán van. A kerület korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Bökényföldi útról dél-keleti irányban haladva lekanyarodva a buszmegálló után rögtön jobbra.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.03.

Hulladék jellege: háztartási, autógumi, építési, műanyag.

Helyszín/GPS: 47.495972, 19.225694

A Bökényföldi út hulladéklerakatának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek