Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Ilona utca zsákos lerakatai Emőd belterületén

Az Ilona utca zsákos illegális hulladéklerakatait vadászta le az emődi hulladékvadászunk, aki arról panaszkodik, hogy mindenféle szemetet talált.

Frissítve
2018.08.30.

Emőd Önkormányzata az alábbi tájékoztatást adta számunkra:
“Az illegális hulladék lerakást jelzett az Emőd Ilona utca 7-8 tájékán. A hulladékot a közterületre helyeztél el, ami az Önkormányzat tulajdona. Az önkormányzat intézkedett a hulladék lerakóban történő elhelyezéséről.

Köszönjük Emőd Önkormányzatának hulladékproblémák megoldását.


Korábban
2018.08.13.

A településről már korábban is érkezett bejelentés, amit ide kattintva lehet megtekinteni.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Emőd belterületén, közvetlenül a lakóházak előtt,kb 10 és 30 méteren. Hypos, festékes, sörös dobozok,rongyok és mindenféle szemetet raknak le az Ilona út 7 és 8 tájékán, illetve bentebb a vasúti sínek mentén..”

A bejelentés időpontja: 2018.08.03.

Hulladék jellege: háztartási, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.932250, 20.824694

Az emődi Ilona utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek