Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Őrbottyáni hulladéklerakatok Kossuth Lajos utca végén - Hulladekvadasz.hu

Őrbottyáni hulladéklerakatok Kossuth Lajos utca végén

Őrbottyáni hulladéklerakatokra lett figyelmes a település kivezető útján a bejelentő. Állítása szerint folyamatosan kerül ki hulladék ezen területre.

A településről már korábban is érkezett bejelentés, ami ide kattintva megtekinthető.

A bejelentés szövege
“Kedves Hölgyem/Uram! Édesanyám a mai nap (2018.08.03.) folyamán 11 óra körül kutyasétáltatás közben az mellékelt „gyönyörű” képeket készítette a fent megjelölt úton. Sajnos folyamatosak azon a környéken a szeméthalmok. Bármilyen intézkedésüket az illegális szemétlerakás megállításának ügyében előre is nagyon köszönjük (úgy hiszem a környéki lakóközösség nevében is).”

A bejelentés időpontja: 2018.08.03.

Hulladék jellege: háztartási.

Helyszín/GPS: 47.701799, 19.286205

[codepeople-post-map]

Az őrbottyáni hulladéklerakat helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...