Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Penészedő matrac a Fehérvári – Kondorosi út sarkán

Penészedő matrac látványa borzolja a kedélyeket, már több mint 3 hete Budapest XI. kerületében. Elfelejtették elvinni, vagy kidobták?

Nem tudjuk, de a bejelentőnek nagyon nem tetszik ez az igénytelen látvány, de szerintünk másnak sem. A kerületből érkezett korábbi bejelentések ide kattintva megtekinthetők.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A Bp., XI. kerület Fehérvári/Kondorosi út  “találkozásánál” gyönyörködhetünk ebben az ott felejtett, már penészedő matracban. Köszönjük az intézkedést!”

A bejelentés időpontja: 2018.07.31.

Hulladék jellege: háztartási.

Helyszín/GPS: 47.450883, 19.038191

A penészedő matrac helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek