Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Kecskeméti Erzsébet Körút és Erzsébet utca sarkán hulladék

A kecskeméti Erzsébet Körút és Erzsébet utca sarkán illegális hulladéklerakatot vélt felfedezni a bejelentő, amibe hűtőtől kezdve sok minden oda van hányva.

A településről is folyamatosan érkeznek a bejelentések, amit az illetékes önkormányzat nagy sikerrel fel is számol.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A kecskeméti Erzsébet Krt és Erzsébet utca kereszteződésében illegális szemétlerakás van. Helyszín: Kecskemét Erzsébet Krt. és Erzsébet utca kereszteződése”

A bejelentés időpontja: 2018.08.09.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 46.901140, 19.698418

A kecskeméti Erzsébet Körút és Erzsébet utca sarkán lévő hulladék helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek