Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Szemetelő dinnyeárus a Szegedi repülőtér mellett

Egy lelkesen szemetelő dinnyeárus nyomaira és hátrahagyott portékájára bukkant a szegedi bejelentőnk, a település repülőtere mellett körforgalomban.

Itt a dinnyeszezon (vagy már a vége), de ácsi, a szemetelésnek nincs szezonja, de viszont sokan azt hiszik. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szegeden a Bajai úton a reptér sarkánál lévő körforgalomnál a parkolóban (az Olimpiai központ közvetlen közelében) található eme gyönyörű szemétkupac, egy lelkes dinnyeárus honfitársunk jóvoltából. A szemétkupac megléte most kezd igazán szembeötlő lenni, hogy a dinnyeszezonnak lassan vége, de úgy tűnik a szemétszezonnak sosincs.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.15.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 46.251756, 20.081576

A lelkesen szemetelő dinnyeárus tevékenységének a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek