Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Szemetelő dinnyeárus a Szegedi repülőtér mellett - Hulladekvadasz.hu

Szemetelő dinnyeárus a Szegedi repülőtér mellett

Egy lelkesen szemetelő dinnyeárus nyomaira és hátrahagyott portékájára bukkant a szegedi bejelentőnk, a település repülőtere mellett körforgalomban.

Itt a dinnyeszezon (vagy már a vége), de ácsi, a szemetelésnek nincs szezonja, de viszont sokan azt hiszik. A település korábbi bejelentései ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Szegeden a Bajai úton a reptér sarkánál lévő körforgalomnál a parkolóban (az Olimpiai központ közvetlen közelében) található eme gyönyörű szemétkupac, egy lelkes dinnyeárus honfitársunk jóvoltából. A szemétkupac megléte most kezd igazán szembeötlő lenni, hogy a dinnyeszezonnak lassan vége, de úgy tűnik a szemétszezonnak sosincs.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.15.

Hulladék jellege: kommunális, zöldhulladék.

Helyszín/GPS: 46.251756, 20.081576

[codepeople-post-map]

A lelkesen szemetelő dinnyeárus tevékenységének a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...