Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Fertődi magáningatlan horrorisztikus mocska - Hulladekvadasz.hu

Fertődi magáningatlan horrorisztikus mocska

A fertődi magáningatlan területén több tonna szemét mellett egyben élő és döglött patkányok gyűjtő helye is, egy igazán horrorisztikus hulladék mocsok.

A bejelentésben egy család kálváriáját olvashatjuk, akik családalapítási célból költöztek a Fertőd településre. Sajnos, akkor még nem sejtették mi vár rájuk a szomszédban. Több éve húzódó történet egy veszélyes és illegális hulladékudvar szomszédságában. Ez egyben a Győr-Moson-Sopron megyei településről érkezett első bejelentés is.

A bejelentés szövege
“Kedves Hulladékvadászok! Szeretnék bejelentést tenni Önöknél (is) a Fertőd, Béke utca 12 alatt működő illegális veszélyes hulladék udvarról. Sajnos problémánkkal az általunk ismert szervekhez már többször is fordultunk, mindeddig megoldás nem született, a szemét csak gyarapszik. Mellékletben küldöm a helyszínen készült képeket, a bejelentésünket a NÉBIH-hez, illetve az STKH által végzett felmérés eredményét, amit az Önkormányzat megbízásából végeztek. Reméljük, az Önök segítségével a probléma megoldódik. További munkájukhoz jó egészséget és sok sikert.

A történet úgy kezdődött, hogy 2014 év elején vásároltuk meg a szóban forgó ingatlan mellett a miénket, abból a célból, hogy az épület felújítása után lakásunkból elköltözve, kertes házban tudjuk felnevelni leendő gyermekeinket. Elkezdtük tehát a terület megtisztítását, házunk rendbe hozatalát, udvar kerítésének javítását. Ez utóbbi feladatot sajnos nem tudjuk a mai napig sem végre hajtani, hiszen a szomszéd telken az évek alatt felhalmoztak és halmoznak napjainkban is több 100 m3 szerves, szervetlen ,veszélyes hulladékot is, ami nyomja át felénk a betonkerítésünket, mára már életveszélyes állapotot teremtve rendezett udvarunkon.

Az előző évek tapasztalatai azt mutatják, hogy a meleg idő beköszöntével, elviselhetetlen bűz érkezik, az emberi ürüléktől is szennyezett vidékről. Évek óta patkányok hada birtokolja a területet.

Fertőd Város Önkormányzatával felvettük a kapcsolatot 2014. évben. Bejárásra, felszólításra és határozathozatalra is sor került. Azonban azóta a helyzet csak romlott, ezért fordultam Önökhöz. Csatolom a határozatot illetve a helyszínről készített képeket, térképvázlatot is.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.10.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: Fertőd, Béke utca 12.

[codepeople-post-map]

A fertődi magáningatlan horrorisztikus mocskának a helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...