Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Balatonvilágos szabadstrand mellé vitt hulladék - Hulladekvadasz.hu

Balatonvilágos szabadstrand mellé vitt hulladék

A Balatonvilágos szabadstrand helyszínétől nem messze egy több éve megszűnt szelektív helyére hordják rendszeresen a hulladékot, egyesek.

A településről érkezett első bejelentés is egyben, egy tipikus problémával. A szelektívek rosszul értelmezésével és a megszokottság rossz szokássá válásával.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Balatoni szép kilátás ide vagy oda, a szokásos módon – egy zsák lekerül és teszik mellé a többit – gyűlik szépen a szemét. Bár a szelektív sziget már évek óta nincs itt, a tudat, hogy itt régen szemét gyűlt még mindig dolgozik egyesekben.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.16.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 46.979751, 18.164889

[codepeople-post-map]

A Balatonvilágos szabadstrand melletti helyszínről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.