Szekszárdi erdei séta hulladékvadászattá vált

Ez a szekszárdi erdei séta egy a többiből, amikor a természetben kirándulni vágyó ember illegális hulladéklerakásokkal találkozik, pedig nem kéne.

Frissítve
2018.08.28.

Szekszárd MJV Önkormányzata az alábbi tájákoztatást adta számunkra:
“Tájékoztatom, hogy Szekszárd MJV Önkormányzatához megérkezett a hulladekvadasz.hu-ra érkezett illegális hulladéklerakásokra vonatkozó bejelentések. Három aktuális bejelentést találtam: elhagyott hűtőszekrényt az 56-os út mellett, a Szekszárdi Szőlőhegyi szemétkupacot és a Szekszárdi erdei sétára vonatkozóan. 

Ezeknek a bejelentéseknek helyszíni szemlén utánajártunk majd ezt követően múlt héten kiadtuk a kollégáinknak, hogy gyűjtsék össze a szemetet és szállítsák azt el. A mai napon jelentette készre a munkát a kollégám. Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.”

Köszönjük Szekszárd Önkormányzatának hulladékproblémák megoldását.


Korábban
2018.08.17.

Szekszárd se ismeretlen már a hulladékvadászoknak, több bejelentés is érkezett már innen is. A korábbiak ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ezt a gyönyörű szemétkupacot megint csak Szekszárdon találtam. Valahogy a nyugodt erdei séta közben mindig önjelölt hulladékgazdálkodási szakemberek “munkájába” botlik az ember. Ez pedig külön érdekes, mert nemrég belefutottam, mostanra azonban kiegészült a fekete zsákkal, tehát “szakembereink” vélhetően aktívan folytatják tevékenységüket.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 46.301738, 18.683770

[codepeople-post-map]

A szekszárdi erdei séta helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide

You may also like...