FAQ Section

Question 1: What is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Szekszárdi erdei séta hulladékvadászattá vált

Ez a szekszárdi erdei séta egy a többiből, amikor a természetben kirándulni vágyó ember illegális hulladéklerakásokkal találkozik, pedig nem kéne.

Frissítve
2018.08.28.

Szekszárd MJV Önkormányzata az alábbi tájákoztatást adta számunkra:
“Tájékoztatom, hogy Szekszárd MJV Önkormányzatához megérkezett a hulladekvadasz.hu-ra érkezett illegális hulladéklerakásokra vonatkozó bejelentések. Három aktuális bejelentést találtam: elhagyott hűtőszekrényt az 56-os út mellett, a Szekszárdi Szőlőhegyi szemétkupacot és a Szekszárdi erdei sétára vonatkozóan. 

Ezeknek a bejelentéseknek helyszíni szemlén utánajártunk majd ezt követően múlt héten kiadtuk a kollégáinknak, hogy gyűjtsék össze a szemetet és szállítsák azt el. A mai napon jelentette készre a munkát a kollégám. Kérem tájékoztatásom szíves tudomásulvételét.”

Köszönjük Szekszárd Önkormányzatának hulladékproblémák megoldását.


Korábban
2018.08.17.

Szekszárd se ismeretlen már a hulladékvadászoknak, több bejelentés is érkezett már innen is. A korábbiak ide kattintva megtekinthetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Ezt a gyönyörű szemétkupacot megint csak Szekszárdon találtam. Valahogy a nyugodt erdei séta közben mindig önjelölt hulladékgazdálkodási szakemberek “munkájába” botlik az ember. Ez pedig külön érdekes, mert nemrég belefutottam, mostanra azonban kiegészült a fekete zsákkal, tehát “szakembereink” vélhetően aktívan folytatják tevékenységüket.”

A bejelentés időpontja: 2018.08.08.

Hulladék jellege: kommunális.

Helyszín/GPS: 46.301738, 18.683770

A szekszárdi erdei séta helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!

Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide

TUDTAD?

A hulladekvadasz.hu hivatalos üzemeltetője a JÖN Alapítvány, aminek a segítségével szeretnénk biztosítani a tevékenységeink hosszútávú működését.
Milyen segítség kell ahhoz, hogy tevékenységünk és hulladékvadászaink tovább folytassák munkájukat a környezetvédelem érdekében?
Az oldalunk fejlesztéséhez, munkánk támogatására támogatókat, szponorokat keresünk. Továbbá csapattagokat, akik segítik a munkánk.
Támogass minket egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

Van még itt, ami érdekelhet