Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Román utca vasúti töltésénél hulladék Kőbányán - Hulladekvadasz.hu

Román utca vasúti töltésénél hulladék Kőbányán

A Román utca – Vaspálya utca kereszteződésénél lévő vasúti töltésénél illegálisan lerakott hulladék bukkant kőbányai hulladékvadász bejelentőnk.

A MÁV vonalai folyamatosan a szemetelők céltábláján szerepel. A kiterjedt vasúti hálózatot lehetetlen ellenőrizni. Kőbányáról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest X. Kőbánya-alsó vasútállomás, (Román utca magassága) vasúti töltés. Azt hiszem a képek önmagukért beszélnek …! A szemét már hosszú ideje, csak gyűlik, most igaz a zöld részben takarja!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.10.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.480247, 19.129421

[codepeople-post-map]

A Román utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak és a MÁV-nak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...