Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Román utca vasúti töltésénél hulladék Kőbányán

A Román utca – Vaspálya utca kereszteződésénél lévő vasúti töltésénél illegálisan lerakott hulladék bukkant kőbányai hulladékvadász bejelentőnk.

A MÁV vonalai folyamatosan a szemetelők céltábláján szerepel. A kiterjedt vasúti hálózatot lehetetlen ellenőrizni. Kőbányáról érkezett korábbi bejelentések ide kattintva elérhetőek.

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! Budapest X. Kőbánya-alsó vasútállomás, (Román utca magassága) vasúti töltés. Azt hiszem a képek önmagukért beszélnek …! A szemét már hosszú ideje, csak gyűlik, most igaz a zöld részben takarja!”

A bejelentés időpontja: 2018.08.10.

Hulladék jellege: háztartási, építési, műanyag, elektronikai, üveg, vegyi.

Helyszín/GPS: 47.480247, 19.129421

A Román utca helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak és a MÁV-nak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek