Támogasd környezetünk megmentését, a hulladekvadasz.hu üzemeltetőjét, a JÖN Alapítványt.

Eddig több ezer bejelentés hatására több ezer tonna hulladék felszámolásában működtünk közre vagy szerveztünk több száz fős szemétszedési akciókat és váltunk Magyarország legaktívabb környezetvédelmi mozgalmává. Tevékenységünknek azonban komoly költségvonzata is van, amit eddig az alapítvány tagjai saját erejükből finanszíroztak meg. Segítségeddel tovább folytathatjuk a munkánkat.
Banki átutalással ide kattintva.

Tárnoki autópálya-lehajtó mellett építési törmelék

A tárnoki autópálya-lehajtó mellett építési törmelékre lelt arra utazó hulladékvadászunk. A lerakat tartalma 10 darab teletömött sittes zsák.

Ez a Pest megyei település se mentes az illegális hulladéklerakásoktól. Már több bejelentést is kaptunk a nagyközségből, amik ide kattintva megtekinthetőek.

Építkezett a család? Ja nem csak azt, még szemetelt is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Építkezett a család? Ja nem csak azt, még szemetelt is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A tárnoki autópálya-lehajtónál, a körforgalom előtt pár tíz méterrel egyesek építési törmeléket helyeztek el. Még jó, hogy nem tudtak beljebb menni a sorompótól. Columbo módjára próbáltam nyomokat keresni, hátha egy eldobott számla nyomán fellelhető a tettes. De semmi. 

A bejelentés időpontja: 2018.08.12.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.383509, 18.834502

A tárnoki autópálya-lehajtó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

Ezek a cikkeink is érdekelhetnek