Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'hueman_remove_font-awesome' not found or invalid function name in /home/vfrtyr/public_html/hulladekvadasz.hu/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Tárnoki autópálya-lehajtó mellett építési törmelék - Hulladekvadasz.hu

Tárnoki autópálya-lehajtó mellett építési törmelék

A tárnoki autópálya-lehajtó mellett építési törmelékre lelt arra utazó hulladékvadászunk. A lerakat tartalma 10 darab teletömött sittes zsák.

Ez a Pest megyei település se mentes az illegális hulladéklerakásoktól. Már több bejelentést is kaptunk a nagyközségből, amik ide kattintva megtekinthetőek.

Építkezett a család? Ja nem csak azt, még szemetelt is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

Építkezett a család? Ja nem csak azt, még szemetelt is. / Fotó: hulladekvadasz.hu

A bejelentés szövege
“Tisztelt Hulladékvadászok! A tárnoki autópálya-lehajtónál, a körforgalom előtt pár tíz méterrel egyesek építési törmeléket helyeztek el. Még jó, hogy nem tudtak beljebb menni a sorompótól. Columbo módjára próbáltam nyomokat keresni, hátha egy eldobott számla nyomán fellelhető a tettes. De semmi. 

A bejelentés időpontja: 2018.08.12.

Hulladék jellege: építési.

Helyszín/GPS: 47.383509, 18.834502

[codepeople-post-map]

A tárnoki autópálya-lehajtó helyszínéről érkezett bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

Az alábbi útmutató segítségével hasonló bejelentéseket várunk a településről és annak környékéről ezzel is segítve a helyi önkormányzat munkáját. Ide kattintva elérhető a bejelentési űrlap. Ha a helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.

You may also like...